Haberler

Kerry, Mahmut Abbas'la Ateşkesi Görüştü

Güncelleme:

Kerry ve Filistin Devlet Başkanı Abbas, telefonda Gazze'de ateşkes konusunu görüştü. ABD, Filistinlilere 47 milyon dolar yardım yapacak.

ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile İsrail ve Filistin'in "ateşkes" çabalarını görüştü.

KAHİRE'DEN ABBAS'I ARADI

Filistin haber ajansı Wafa'ya göre, "ateşkes" konusunu görüşmek üzere dün Mısır'ın başkenti Kahire'ye giden Kerry, Abbas'ı arayarak konu hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Wafa'nın haberinde, görüşme sırasında Kerry ve Abbas'ın "herhangi bir ateşkes anlaşmasının Mısır girişimiyle uyumlu olması gerektiği konusunda aynı görüşü paylaştığı" ifade edildi.

ABD'DEN FİLİSTİN'E YARDIM

Bu arada, ABD'nin Gazze'deki insani durumun düzeltilmesinde kullanılmak üzere 47 milyon dolar yardımda bulunacağı açıklandı. ABD Dışişleri Bakanlığı'na göre, acil insani yardımlarda kullanılacak bu fonla Gazze'deki Filistinlilerin barınak, gıda ve tıbbi ihtiyaçları karşılanacak.

MISIR, ATEŞKES GİRİŞİMİNDE BULUNMUŞTU

Mısır, geçen hafta Filistinli gruplar ile İsrail arasındaki karşılıklı saldırıların durması ve sınır kapılarının açılmasını öngören ateşkes girişiminde bulunmuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Mahmud Abbas John Kerry Filistin Gazze Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 7 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 7 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 7 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı var mı? Fenerbahçe nasıl şampiyon olur? Şampiyonlukta ikili averaj mı genel averaj mı?
500

Yorumlar (7)

Mahir Dumankaya:

Bu koskoca ormanı bilerek ve kasten yakan birinin sonra gidip Orman İşletmeye 10 TL bağışlaması gibi bir şey. Bu Amerikalı hakikaten Kerry zekalı galiba

20
0
yanıtYanıtla
MARAŞLI:

ALIN PARANIZI BAŞINIZA ÇALIN TÜRKİYE FİLİSTİNLİ KARDEŞİNE YETER SİZİN KAN VE İRİN AKAN PARANIZA KARDEŞLERİMİZİN İHTİYACI YOK .

8
0
yanıtYanıtla
milliyetçi:

kaç kere ateşkes imzalandı israil yine durmadı yine durmayacak

7
0
yanıtYanıtla
hediye:

hem.zalime.mazlumların.üstüne.saldırt.hemde,mazlumfilistine,yardımgönder,bune.ikiyüzlülüktür,eyalem

3
0
yanıtYanıtla
ipek:

Sadece vaad ederler ateşi size kestirirler kendileri şuna değdi buna değmedi bahanesiyle öldürmeye devam ederler öldürmedik filistinli koymazlar, en ufak bir şeyde milyon dolarlık yardım dedikleri şeyi hemen askıya alırlar. Abbas aklını başına alsın yaş tahtaya basmasın asla vede asla bunlar adama yardım mardım etmezler.

1
0
yanıtYanıtla
yul:

gerçekten adi bir ûlke bir yandan yardim ediyor bir yandan ûlkeleri birbirine dûsûrûyor nerde gôz yasi varsa nerde zulûm varsa nerde savas varsa amerika ordadir

0
0
yanıtYanıtla
sera:

Cok merak ediyorum bu bagisin asil sahibi kim yani amerika mi yahudiler mi yani bagis yapacaginiza kan akitmayin insanlari bu yeryuzunde rahat birakin yeter cunku bu dunya herkese yetecek kadar buyuk...

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title