Haberler

ABD'de Cinsel Suç İşleyenler Ev Bulamayınca Bir Köye Yerleştirildiler

Güncelleme:

ABD'nin Florida eyaletindeki bir köyde yaşayanlar, cinsel suç işledikleri için ev bulamayınca bu köye yerleştirilmişler.

ABD'deki Florida’nın güneyindeki Everglades’te yer alan ‘Mucize Köyü’ 2009 yılında cinsel suçlar nedeniyle eyalet sınırları içinde ev bulamayan kişiler için oluşturuldu.

Fotoğrafçı Noah Rabinowitz, köyde 3 gün geçirerek günlük yaşamı fotoğrafladı.



Bu köyde yaşayanların bir kısmı elektronik kelepçeli olan 200 nüfuslu köy, ABD ’de cinsel suçlarla suçlananların oluşturduğu en büyük topluluk olarak biliniyor.

BU KÖY ASLINDA TARLA İŞÇİLERİ İÇİN YAPILMIŞ

Bungalovlardan oluşan köy, aslında şekerkamışı tarlalarında çalışanlar için yapılmış. Ancak 2009’dan beri bu binalarda cinsel suçları nedeniyle Florida’da yaşayacak ev bulamayanlar ve yakınları yaşıyor. Florida’da cinsel suçlar ve çocuk pornografisiyle suçlananlar, çocuklara 300 metreden fazla yaklaşmaları halinde cezaevine gönderiliyor. Kimi kent ve kasabalarda bu uzaklık 700-800 metreye kadar çıkıyor.

KÖYÜ KURAN DA CİNSEL SUÇLA SUÇLANMIŞ

Köyü kuran kendisi de cinsel bir suçla suçlanan Evanjelik rahip Dick Witherow. 18 yaşındayken 14 yaşında bir kızı hamile bıraktığı için yargılanan rahip Witherow’un kurduğu köye kabul edilmenin ilk şartı, ‘pişmanlık’.

KÖY İÇİN ÇOK SAYIDA BAŞVURU VAR

Köyün günlük yaşamına koyu bir dindarlık hakim. Köyde kalmak için çok sayıda başvuru var, katılım onayı ise oylamayla ve sıkı bir elemeden sonra veriliyor. Köy sakinleri için cinsel arınma, öfke kontrolü ve psikolojik destek dersleri de veriliyor.


Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Florida Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500

Yorumlar (8)

hayyam:

al sana LUT köyü

40
10
yanıtYanıtla
ACIN ACIMIZDIR:

amerıkada yasamak isttiyorum

13
32
yanıtYanıtla
nühü:

Olur ama bu köye topun kaçmasın :)

yanıt0
yanıt0
demokrat:

Bizde kaç tane çocuk gelin varsa ona göre en fazla sadedir.

22
5
yanıtYanıtla
asas:

allahın gazabı onlar için yakındır

5
3
yanıtYanıtla
ad soyad:

avukatların sitesi varya bunların neden olmasın

5
1
yanıtYanıtla
MEMET:

KORKU FİLMLERİNE SENARYO OLUR

5
0
yanıtYanıtla
maaşlı trol ben:

Bende Amerikada yaşamak istiyordum ama FEMA arkasından yaptırdığı 800 den fazla toplama kampının neden yapıldığını anlayamadığım için vaz geçtim. İnternette aratın görün özellikle youtube de

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title