Haberler

ABD'deki Ahıska Türkleri, "Ahıska Konferansı"Na Alınmadı - New

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ. -Konferansın yapıldığı salondan tartışma görüntüleri- Ahıska Türk Amerikan Dernekleri Konseyi Başkanı İslam Şahbandarov'un açıklaması ABD'deki Ahıska Türkleri, "Ahıska Konferansı"na alınmadı- Ahıska Türk Amerikan Dernekleri Konseyi Başkanı Şahbandarov, Washington'daki Ermeni karşıtı gösteriye katıldıkları için salona alınmadıklarını iddia ettiNEW Ahıska Türk Amerikan Dernekleri Konseyi Başkanı İslam Şahbandarov, "Paralel Yapı" tarafından organize edildiğini belirttiği Ahıska Konferansı'na alınmadıklarını söyledi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ. -Konferansın yapıldığı salondan tartışma görüntüleri- Ahıska Türk Amerikan Dernekleri Konseyi Başkanı İslam Şahbandarov'un açıklaması ABD'deki Ahıska Türkleri, "Ahıska Konferansı"na alınmadı- Ahıska Türk Amerikan Dernekleri Konseyi Başkanı Şahbandarov, Washington'daki Ermeni karşıtı gösteriye katıldıkları için salona alınmadıklarını iddia ettiNEW Ahıska Türk Amerikan Dernekleri Konseyi Başkanı İslam Şahbandarov, "Paralel Yapı" tarafından organize edildiğini belirttiği Ahıska Konferansı'na alınmadıklarını söyledi.Şahbandarov, ABD'nin Massachusetts eyaletindeki New England Üniversitesi'nde düzenlenen Ahıska Konferansı'nın yapıldığı salonun önünde gazetecilere açıklamalarda bulundu.Konferansa alınmadıklarını ifade eden Şahbandarov, kendilerine, Türklerin 1915 olaylarıyla ilgili Ermeni iddialarına karşı Washington'da düzenlediği gösteriye katıldıkları için alınmadıklarının söylendiğini ileri sürdü. Ahıska Türkleri adına düzenlenen bu toplantının, Ahıska Türkleriyle uzaktan yakından ilgisinin bulunmadığını vurgulayan Şahbandarov, konferans katılımcılarının yüzde 80'inin Ahıskalı olmadığını savundu.Konferansa alınmayan West Springfield Ahıska Türk Amerikan Kültür Merkezi Başkanı Mehdi Osmanlı da yaptığı açıklamada, konferansı düzenleyenlerin Ahıska Türklerini bölmeye çalıştığını ancak bunu hiçbir zaman başaramayacaklarını kaydetti.Şahbandarov başkanlığındaki yaklaşık 700 Ahıska Türkü, ABD'deki Türklerin 1915 olaylarıyla ilgili iddialara karşı 24 Nisan'da Washington'da düzenlediği mitinge katılmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Massachusetts Washington Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (6)

Rasid:

Sahbandarov islam tek ahiskali senmisin. . okadar becerikliysen kendin konferans yap. . hirsizlar sana yeterli para vermiyorlarmi. . . senin derdin para.

6
0
yanıtYanıtla
Rasid:

Haydut gibi universite basan saray soytarilari rezil oldunuzmu. . .

4
0
yanıtYanıtla
ahiskalimobilWeb@haberler.com:

Sahbandarov defol git davet edilmemissin gelip efelik yapiyorsun show yapma haram paralarini da al git aga babanin yanina

1
1
yanıtYanıtla
Temur NufarmobilWeb@haberler.com:

Allahin o guzel dini Islami kullanib bir nege milyrd kazanan din gorevlisi olmaz fatullahgi zovollilar tum Islam dushmanisiz TURK dushmanlari,hoin,duzanbaz,kasetchilar

1
1
yanıtYanıtla
ahıska beyimobilWeb@haberler.com:

mr islam . tiribüne oynuyor. konuşmalarında çelişkiler içinde, 1 konferansı paralel yaptı diyor ve bunun yanlış oldugunu söyluyor o zaman yanlış bulduğu konferansta neden konuşmak istiyor, git kendin konferans düzenle konuş. 2- ahıskalılık sadece kendinemi özgü, ondan başka ahıskalı yomu başkan yomu, bir konferans düzenlenince illa ondan izinmi alınacak. 3- resmi bir konferans her isteyen program akısı dısı konusması olurmu, basına buyruk gayrı ciddi, iyi o zaman yoldan geçenler bende konuşacam desin, bassın konferansı. 4- konferans düzenlenebılır bunu illa ahıskalılar düzenleyecek diye bir kaide yok. dinleyenlerın hepsı ahıskalı olacak diyede bir ey yok. 5- ermenı yalanlarını protesto ettık dıye bizi almadılar diyer. tamamen türk kamuoyuna ve tr hukumetune göz kırpıyor, 6- abd gibi bir ülkede milletinin adını kötü gösteriyor üniversite konferans basmak ne demek. ,,,,,,kendi kişisel menfeatler için ahıska davası kirletilmemeliiiiiiiiiii

0
2
yanıtYanıtla
AhmedmobilWeb@haberler.com:

Mansabparaser

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title