Haberler

ABD'de Türk Bayrağı'nı Yerde Bırakmayan Genç, Sakaryalı Çıktı

Güncelleme:

ABD'de Türkiye karşıtı eylem yapan Ermenilerden birinin bayrağımıza yaptığı saygısızlığı affetmeyen kişinin Azeri Türk'ü değil Sakaryalı olduğu ortaya çıktı.

Amerikalı Birleşik Devletleri'nde sözde 'soykırımı' savunan ve 1915 olayları nedeniyle Türkiye karşıtı eylem yapan Ermenilerden birinin bayrağımıza yaptığı saygısızlığı affetmeyen kişinin Azeri Türk'ü değil Sakaryalı olduğu ortaya çıktı.

Türk bayrağını sahiplenerek internet sitelerinde ve sosyal medyada adete kahramanlaşan Onur Nal, ilk kez konuştu.

3 yıldır ABD'de bulunan 34 yaşındaki Onur Nal o gün neler yaşadığını, sonrasında neler olduğunu anlattı.

Aslen Sakarya'nın Hendek ilçesi doğumlu olduğunu söyleyen Onur Nal, Ermenistan lobisinin faaliyetlerine karşı Türk derneklerinden arkadaşlarıyla Beyaz Saray önüne gittiklerini söyledi.

"GELİP BAYRAĞIMI ALDI..."

Ermeni vatandaşlarının o gün orada Türklere karşı her türlü tahrik, çirkin söz ve rezilliği yaptıklarını söyleyen Nal, "Elimde bayrağımla Türk gruplarla beraber yürürken videoda da görünen kişi bayrağı elimden alıp koşmaya başladı. Ben de peşinden koşup bayrağımı geri aldım. O sırada arbede de yere düştü." dedi.

ABD POLİSİ GÖZALTINA ALDI

Beyaz Saray önünde eylemcileri kontrol eden polis ise Onur Nal'ı gözaltına almış. 3 saat boyunca gözaltında tutulan Onur Nal "Beni trafiği kapatmak ve kavga çıkarmak suçlamasıyla gözaltına aldılar. 3 saat boyunca gözaltında kaldıktan sonra konsolosluğumuz ve Türk derneklerinin çabalarıyla serbest bırakıldım." dedi.

"YİNE OLSA YİNE YAPARIM"

Soykırım iddialarını dayatmaya çalışan Ermeni lobilerine karşı Türkiye'nin tek yürek olması gerektiğini söyleyen Onur Nal "Ben orada o gün nasıl düşünmeden Ermeniler önünde bu hareketi yaptıysam yine bayrağmıza saygısızlık olursa canım pahasına ben ve orada bulunan Türk arkadaşlarım yine aynısı yaparız. Asıl kahramanlar Cenk Coktosun abimiz başkanlığındaki 20 kişilik gruptaki abi ve ablalarımdı. Ermeniler burada çok sıkı çalışıyor. Ancak biz de gurbettekiler olarak en az onlar ülkemizi savunuyoruz." derken tüm Türkiye'nin bu iftiralar karşısında tek yürek olması gerektiğini söyledi.

Sosyal medya üzerinden ve internetteki bazı forum sitelerinde, Ermenilerden tehditler aldığını da belirten Onur Nal "Dün sosyal medya üzerinden bana karşı gösterilen sevgi ve desteklerini esirgemeyen herkesin yanımda olduğunu bilmem beni mutlu etti." dedi.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL HAYRANI

TRT'nin dönem dizisi Diriliş Ertuğrul'daki sahnelerin her sözünden ilham aldığını da söyleyen Onur Nal "Diziyi burada arkadaşlarımızla büyük keyifle izliyoruz. Oradaki her sahneden her sözden ilham alıyoruz. Atalarımızın mirasına layık olabiliyorsak ne mutlu bize. Türkiye'ye döndüğümde şansım olursa dizinin setini de ziyaret etmek isterim." dedi. (Kaynak: Haber 7)

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Beyaz Saray Ermenistan Sakarya Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma?
500

Yorumlar (279)

cizreliyem:

sıkıysa gel cizre''de yap

4
130
yanıtYanıtla
CRC:

KOCUM BENİM BEN Bİ YARI TÜRK YARI KÜRT OLARAK SENDEN GURURDUYOM KARDEŞİZ VATANIMIZI HERYERDE KORUMALIYIZ KANIM SANA FEDA AY YILDIZIM KURBAN OLURUM OKIRMIZ BAYRAGINA CANIM VATANIM TÜRKİYEM

79
6
yanıtYanıtla
tekstilcimobilWeb@haberler.com:

Sakarya gece gündüz kurtlar vadisi seyreden, ırkçı hayalperest adamla dolu bir yerdir..fındık toplamaya ailesi bebeğiyle gelip çadırda kalan bir aileye kürttür, urfalıdır diye saldıran bir memleketten ne beklenirki..bu adamda öyle bir tip.

29
51
yanıtYanıtla
Has DiyarbakırlımobilWeb@haberler.com:

Bayrak bir ülkeyi temsil eder. Ben olsam bende yapardım sonuçta yaşadığım ülkeyi temsil ediyor kürdü türkü lazı çerkezi vs.vs. Saygı duymak lazım.

72
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

SAKARYALI OLSUN ÇAMURDAN OLSUN, SANA HERŞEY HELAL OLSUN KARDEŞİM, O BAYRAĞIN ANLAMINI BİLEN TÜM KARDEŞLERİMİZ ADINA SANA MİNNETTARIZ. . . . . . . . .

65
2
yanıtYanıtla
MhpmobilWeb@haberler.com:

Burada ermeniler pkklilar ve vatan hainleri yorum yapmasin. Defolun gidin hainler.

54
13
yanıtYanıtla
adanalı kürt.mobilWeb@haberler.com:

Sıradan bir haberde, sakarya ayrıntısının geçmesi, ve yüzlerce sakaryalının sazan gibi atlayıp destek vermesi, kahramanlık polat alemdarlık naraları atmaları, ırkçıliğın psikolojik bir hastalık olduğu tezini haklı kılıyor..sakaryadan bilim adamı çıksa, sanırım 5 yorum atmazlar.

19
46
yanıtYanıtla
markazlim:

bayragina senin

4
61
yanıtYanıtla
TÜRKÜM GURURLUYUM:

1 TÜRK DÜNYAYA BEDELDİR !!!!!!!!!!!!!!

53
10
yanıtYanıtla
umut 62Mobil-ANDROID:

onur MAL bunlar reklam kokan hareketler oglum yemezler....

3
59
yanıtYanıtla
Tüm 279 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title