Haberler

    ABD'de Aöf Seçme Sınavı Yapılacak

    Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) Kuzey Amerika Programları'nın 2017'de açılacağının duyurulmasının ardından sınav tarihleri de belli oldu.

    Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) Kuzey Amerika Programları'nın 2017'de açılacağının duyurulmasının ardından sınav tarihleri de belli oldu.

    AÖF'nin ABD'deki seçme sınavı, 16 Ekim pazar günü saat 14.00'te  Lanham (Maryland), Houston (Teksas) ve New York kentlerinde gerçekleştirilecek.

    Anadolu Üniversitesi "AÖF ABD Bürosu"ndan yapılan açıklamada, sınava sadece lise mezunu adayların girmesi gerektiği belirtildi. Sınava nerede girileceğinin, usa.anadolu.edu.tr adresi üzerinden kayıt yapılarak öğrenilebilecek.

    Daha önce açıköğretim sisteminde kaydı olup nakil yaptırmak isteyenler ile ikinci üniversite kapsamında kayıt yaptırmak isteyenlerin http://usa.anadolu.edu.tr adresinden 20-30 Ekim tarihleri arasında kayıtlarını yenileyebilecek.

    Anadolu Üniversitesi'nin programı, liseyi Türkiye ya da ABD'de bitiren ve çalışırken eğitimine devam etmek isteyenler, AÖF'de kayıtlıyken ABD'ye geldiği için öğrenimini yarıda bırakmak zorunda kalanlar ve bir lisans ya da önlisans programı bitirmiş ya da hala okuyan ve ikinci bir diplomaya daha sahip olmak isteyenler için önemli bir eğitim fırsatı olarak belirtiliyor.

    Programın dönem ücreti 250 dolar.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Anadolu Üniversitesi Kuzey Amerika Maryland Politika Güncel Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title