Haberler

AB - Türkiye Zirvesi Pazar Günü Yapılacak

Güncelleme:

Üst düzey bir AB yetkilisi, mültecilerin durumunun görüşüleceği AB - Türkiye zirvesinin 29 Kasım Pazar günü yapılacağını söyledi.

Üst düzey bir AB yetkilisinden alınan bilgiye göre AB - Türkiye zirvesi 29 Kasım Pazar günü gerçekleştirilecek. Zirvede mültecilerin durumu değerlendirilecek.

ZİRVEYİ MERKEL İSTEDİ

Almanya Başbakanı Angela Merkel, Türkiye ile bir AB zirvesi düzenleneceğini duyurdu. Zirvenin tarihi ise üst düzey bir AB yetkilisinin verdiği bilgiye göre 29 Kasım Pazar günü olarak tespit edildi. Merkel, "Türkiye ile çok hızlı biçimde sığınmacıların dağıtımı, AB'ye girişlerde kanuna uygunluk ve gerektiğinde Türkiye'den getirilecek belli sayıdaki sığınmacının alınması ve maalesef şu anda yapılamayan Avrupa'ya adil olarak dağıtımları konularında mutabık kalabilmek için AB-Türkiye zirvesinin yapılması için çalışıyoruz." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Angela Merkel Almanya Türkiye Politika Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (13)

HIDIR:

ASKERLİKTE NAMAZ FARZ OLMALI YOKSA KATILMAK CAİZ DEĞİL, ZATEN SÜREKLİ FARZ. KAHROLSUN AB-TÜRKİYE PARALEL YAPISI

2
11
yanıtYanıtla
ibrahim ersoyMobil-ANDROID:

osmanlinin ayak sesleri

6
4
yanıtYanıtla
1234:

SAYIN CUMHUR BASKANIMIZ BİLİR İSINI AKILLI ADAM MASALLAH ALLAH BASIMIZDAN EKSIK ETMESIN INSALLAH

6
2
yanıtYanıtla
ABDULLAH ÖCALAN (ARTİN AGOPYAN):

PEK SAYIN DEMİRTAŞ KÜRTÇE BİLMEZ, ZAZADIR. . . . . . DOĞU VE GÜNEYDOĞUDAKİ 20 AŞİRET KÜRTÜZ ZAZAYIZ DİYEREK TECHİRDE KALAN ERMENİLERDİR. . . . . . BUNLAR AÇIKCA BİLİNMEKLE BİRLİKTE BU AŞİRET ÜYELERİ PEK ÇOK ULUSAL GAZETEDE BU GERÇEĞİ ANLATARAK ARTIK KİMLİKLERİNİ GİZLEMEDİKLERİNİ ALENEN AÇIKLAMIŞLARDIR. . . . . DEMİRTAŞTA BUNLARDAN BİRİDİR. . . . . . ESASEN PKK TERÖRÜDE BUNLARIN ESERİDİR. . . . . YABANCI İSTİHBARAT RAPORLARINDA PKK DA 2000 GİZLİ ERMENİ BULUNDUĞU VE ÜST YÖNETİMDE YER ALDIKLARI AÇIKÇA GEÇMEKTEDİR. . . . .

7
1
yanıtYanıtla
ANALİZ:

tam üyelik vermezseniz tüm mültecileri aşırırız o yana :D akıllı olun. :D

7
0
yanıtYanıtla
SÜLEYMAN TÖNGELLİ:

EŞİTLİK İLKESİ LÜTFEN AB VATANDAŞININ TÜRKİYEDEKİ TÜM HAKLARI BİZDE AB DE İSTİYORUZ FAZLASINI DEGİL AB ÜYELİĞİ DEGİL

6
0
yanıtYanıtla
kamanli.:

Bak gör merkel bir pilan yapdi gine Yalan gine dolan ama burda kiclari sikisdi....hadi tayip.ac.kapilari gelsin.hepisi.avurpaya.buda bir.politika Ac kapilari.sakin ha sakin güvenme bunlara ....

4
0
yanıtYanıtla
Reis Mobil-ANDROID:

Avrupaya mülteci akınını başlatan Reis dir... hadlerini bildirecek hepsine ..nasılda dize geldiler..!

2
1
yanıtYanıtla
HÜSEYİN:

AB-TÜRKİYE ''''ZIRVASI''''DEMEK DAHA AKILLICA OLUR. BU İŞ CİDDİYETİNİ ÇOKTAN YİTİRMİŞTİR. TÜRKİYE 50 YILDIR OYALANDIĞININ VE KANDIRILDIĞININ HENÜZ FARKINA VARAMADI. SİYASETÇİLERİN AHLAKI VE ZEKASI İLE İLGİLİ BİR PROBLEM. BU ZIRVA DA HALKIN HİÇ BİR GÜNAYI YOK.

1
1
yanıtYanıtla
ABDULLAH ÖCALAN (ARTİN AGOPYAN):

PEK SAYIN DEMİRTAŞ KÜRTÇE BİLMEZ, ZAZADIR. . . . . DOĞU VE GÜNEYDOĞUDAKİ 20 AŞİRET KÜRTÜZ ZAZAYIZ DİYEREK TECHİRDE KALAN ERMENİLERDİR. . . . . BUNLAR AÇIKCA BİLİNMEKLE BİRLİKTE BU AŞİRET ÜYELERİ PEK ÇOK ULUSAL GAZETEDE BU GERÇEĞİ ANLATARAK ARTIK KİMLİKLERİNİ GİZLEMEDİKLERİNİ ALENEN AÇIKLAMIŞLARDIR. . . . . DEMİRTAŞTA BUNLARDAN BİRİDİR. . ESASEN PKK TERÖRÜDE BUNLARIN ESERİDİR. . . . . PKK DA 2000 GİZLİ ERMENİ BULUNDUĞU VE ÜST YÖNETİMDE YER ALDIKLARI YABANCI İSTİHBARAT RAPORLARINDA YER ALIYOR. . . . . googleden bakın.

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title