Haberler

AB Projelerine İl Genel Meclisi'nden 100 Bin YTL'lik Kaynak

Bursa İl Genel Meclisi, Avrupa Birliği Fonlarından Yararlanılması İçin Hazırlanacak Projelerde Kullanılmak Üzere İl Özel İdaresi'ne 100 Bin YTL'lik Kaynak Aktardı.

Bursa İl Genel Meclisi, Avrupa Birliği fonlarından yararlanılması için hazırlanacak projelerde kullanılmak üzere İl Özel İdaresi'ne 100 bin YTL'lik kaynak aktardı.

İl Genel Meclisi Tammuz ayı meclis toplantılarının ikincisini dün yaptığı toplantıyla gerçekleştirdi. Yapılan meclis toplantısında birçok önemli gündem maddesi görüşülürken, misafir olarak katılan Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, teşekkür konuşması yaptı. İl Genel Meclisi'nin çalışmalarını dikkatle takip ettiklerinin altını çizen Gülsar, İl Genel Meclisi'ne eğitime verdiği destekten dolayı teşekkür etti. El ele vererek bundan sonra daha iyi çalışmalar yapılabileceğini anlatan Gülsar, İGM'lerin değişen yapısının Türkiye'nin gelişimi açısından olumlu sonuçlar verdiğini belirtti.

Yapılan toplantıda AB Fonlarından yararlanmak için oluşturulacak proje çalışmaları için İl Özel İdaresi'nin tasarrufuna sunulmak üzere 100 bin YTL'lik kaynak aktarılması görüşüldü.

İl Genel Meclisi Başkanı Nurettin Avcı, AB fonlarından yararlanarak, yürütülen çalışmaların daha hızlı sonuçlanabileceğini söyledi. Aktarılan kaynak sayesinde İl Özel İdaresi'nin proje çalışmaları yapacağını sözlerine ekleyen Avcı, AB'nin kapsamlı ve üzerinde çalışılmış projelere sıcak baktığını aktardı. AB Fonlarından yararlanarak İl Özel İdaresi'nin halen var olan ve gelecekte yapmayı planladığı çalışmaların hızlandırılabileceğine değinen Avcı, sözlerini şöyle sürdürdü: "İl genel Meclisi tarafından İl Özel İdaresi'nin kullanımına sunulacak olan kaynak AB Fonlarından yararlanmak için oluşturulacak projelerde kullanılacak. Bu projeler hazırlanırken dışarıdan da hizmet alacağız. Bu tür çalışmaları yapa danışmanlık kurumları da bize destek verecek." (MŞ) 03.07.2008 11:48 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title