Haberler

Aa'nın "Yılın Fotoğrafları" Oylaması

AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katılarak 3 fotoğraf seçti.

AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katılarak 3 fotoğraf seçti.

AA tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylaması hakkında bilgi alan Karacan, fotoğrafları inceledi.

Karacan, daha sonra, haber kategorisinde Elif Öztürk'ün "Türkiye darbe girişimine karşı tek yürek", yaşam kategorisinde Cem Genco'nun "Gözyaşı'nın babası için çağrısı karşılık buldu", spor kategorisinde de Bülent Doruk'un "Şenol Güneş" adlı fotoğraflara oy verdi.

Oylamanın ardından konuya ilişkin değerlendirmede bulunan Karacan, AA'nın haber, yaşam ve spor dalındaki fotoğrafların alt yazısını dahi okumadan neler anlattıklarını hissedilebildiğini söyledi.

Fotoğrafların her birinin güzel olduğunu belirten Karacan, şöyle konuştu:

"Anadolu Ajansını her zaman tarafsız bir şekilde yürüttüğü yayın ilkesinden dolayı kutluyorum. Anadolu Ajansı muhabirlerine de ayrıca teşekkür ediyorum. Bu fotoğrafların hepsi benim için birincidir. Hepsinin farklı bir içeriği var. Kimisinde acıyı yürekte hissediyorsunuz, kimisinde milli duygularınız en ön safa geçiyor. Bu fotoğrafları çekmek için önce o duyguların, acıların ve heyecanın hissedilmesi gerektiğini biliyorum. Anadolu Ajansının yaptığı çalışmaların, kurulduğu günden beri katlanarak devam edeceğini düşünüyorum. Bu fotoğraflarda emeği geçen arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Anadolu Ajansı Harun Karacan Eskişehir AK Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title