Haberler

Aa'nın "Yılın Fotoğrafı" Oylaması

Trabzon Valisi Öz ve Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, Anadolu Ajansı'nın "Yılın Fotoğrafı" oylamasına katıldı.

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz ve  Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafı" oylamasına katılarak haber ve yaşam kategorilerindeki fotoğraflara oy verdi.

AA'nın fotoğrafları hakkında bilgi alan Öz, daha sonra haber kategorisinde Ali Hasan'ın "Kardeşe Elveda" ile yaşam kategorisinde Rame Alsayed'in "Yermuk Kampı Piyanisti" fotoğraflarına oy verdi.

Öz, oylamanın ardından fotoğraflarla ilgili değerlendirmede bulunarak, AA'nın fotoğraflarının duygu ağırlıklı ve teknik açıdan çok güzel olduğunu söyledi.

AA'nın "Yılın Fotoğrafı" uygulamasında çok güzel fotoğrafların yer aldığını dile getiren Öz, "Emeği geçenleri kutluyorum. AA, dünyanın her yerinde yaşanan olayları, duyguları ve hikayeleri bizlere fotoğraflarıyla yansıtıyor. Orada yaşanan duyguları bizler de bu fotoğraf kareleriyle yaşıyoruz. Allah bir daha Müslümanlara böyle acı günleri yaşatmasın" dedi.

Gümrükçüoğlu ise AA'nın "Yılın Fotoğrafı" oylamasında haber ve yaşam kategorilerindeki 3 fotoğrafa oy verdi.

Makamında oylamaya sunulan fotoğrafları inceleyen Gümrükçüoğlu, haber kategorisinde Ali Hasan'ın "Kardeşe Elveda" ve Fatih Aktaş'ın "Musul'da rehin alınanlar Türkiye'de" yaşam kategorisinde ise Fırat Yurdakul'un "Ankara'da şimşekli gece" fotoğraflarına oy verdi.

Gümrükçüoğlu, oylamanın ardından AA'nın "Yılın Fotoğrafları" kategorisinde yer alan fotoğraflardan çok etkilendiğini vurgulayarak, "AA'yı ve fotoğraf sanatçılarımızı böylesine kültürel, sosyal ve dünya toplumlarını tanıyıcı programından dolayı tebrik ediyorum. AA'nın bu tarz çalışmalarını arttırarak sürdürmesini diliyorum" ifadelerini kullandı. - Trabzon

Kaynak: AA / Güncel

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Anadolu Ajansı Abdil Celil Öz Trabzon Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title