Haberler

Aa'nın "Dakika Dakika Fetö'nün Darbe Girişimi" Kitabı

Mersin Valisi Özdemir Çakacak, Anadolu Ajansı (AA) tarafından hazırlanan "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabına ilişkin, "Darbe girişimine karşı halkın milli iradeye, demokrasisine sahip çıkmasıyla ilgili olarak o akşama ait görüntülerin bir kitap halinde basılması belki de ilk yayındır.

Mersin Valisi Özdemir Çakacak, Anadolu Ajansı (AA) tarafından hazırlanan "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabına ilişkin, "Darbe girişimine karşı halkın milli iradeye, demokrasisine sahip çıkmasıyla ilgili olarak o akşama ait görüntülerin bir kitap halinde basılması belki de ilk yayındır." değerlendirmesinde bulundu.

AA Adana Bölge Başmuhabiri Anıl Bağrık, Vali Çakacak'ı ziyaret ederek, AA tarafından hazırlanan "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabını hediye etti.

Kitabı inceleyen Çakacak, darbe girişiminin yaşandığı geceyi anımsatarak, şunları kaydetti:

"Sayın Cumhurbaşkanımızın cep telefonuyla televizyonlara bağlanıp bütün vatandaşlarımıza çağrı yapıp meydanlara davet etmesi ve milletimizin de anında davete icabet ederek çoluk çocuk 7'den 70'e meydana inmesi, milletimizin elinde bayraklarla tanklara, toplara, uçaklara helikopterlere ve kurşun atanlara karşı çıkması milli iradeye, demokrasiye sahip çıkması son derece önemliydi. Türk basını bu konuda gerçekten çok olumlu bir sınav verdi. Anadolu Ajansı olarak o akşam sizlerle beraber çalıştık."

AA tarafından hazırlanan "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabının çok önemli olduğuna dikkati çeken Çakacak, "Bunlar özellikle darbe girişimine karşı halkın milli iradeye, demokrasisine sahip çıkmasıyla ilgili olarak o akşama ait görüntülerin bir kitap halinde basılması belki de ilk yayındır. Tarihe not düşme açısından son derece önemli. Hazırlayan arkadaşları tebrik ediyorum. Hayatını ortaya koyarak görev yapan basın mensuplarını da tebrik ediyorum. Güzel bir yayın olmuş, tarihe not düşmesi açısından son derece önemli." diye konuştu.

Çakacak, kitabın hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Kaynak: AA / Güncel

Özdemir Çakacak Anadolu Ajansı Mersin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title