Haberler

AA'nın 2013 Yıllıkları çıkıyor -

AA Kurumsal İletişim Direktörlüğü tarafından hazırlanan yıllıkta, 2013 yılında gerçekleşen tüm önemli olaylar fotoğraflı olarak yer alacak.

AA Kurumsal İletişim Direktörlüğü tarafından hazırlanan yıllıkta, 2013 yılında gerçekleşen tüm önemli olaylar fotoğraflı olarak yer alacak.

Siyasetten sanata, ekonomiden spora Türkiye ve dünyada 2013 yılında akıllarda iz bırakan olay ve kişiler baz alınarak hazırlanan almanak, benzerlerinden farklı olarak gün gün kronoloji içeriyor. Yıllık, 1 Ocak'tan 31 Aralık'a kadar tüm günlere ilişkin gelişmeleri içermesi nedeniyle arşiv tutkunları için de önemli bir kaynak eser niteliği taşıyor.

AA'daki tüm haber editörlüklerinin desteğiyle titiz bir çalışma sonucu tasarlanan yıllıklarda, yüksek çözünürlüklü 300'e yakın fotoğraf sunuluyor. Arapça yayınlanan yıllık, ağırlıklı olarak Arap coğrafyasındaki olayları, İngilizce yayınlanan yıllık ise ABD ve Avrupa'daki önemli gelişmeleri anımsatıyor.

Bu yılki almanaklarda, geçen yıllardan farklı olarak daha çok görsele yer verildi.

Almanakta ayrıca, Anadolu Ajansı foto muhabirlerinin 2013 yılında çektiği en iyi fotoğraflara da ulaşılabilecek.

Daha önceki yıllarda da yayınlanan ve büyük ilgi gören Anadolu Ajansı Yıllığı, ocak ayında tüm seçkin kitapçılarda yerini alacak.

Kaynak: AA / Güncel

Anadolu Ajansı Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title