Haberler

Kobra Yılanı Köpeği Isırdı

Güncelleme:

İngiltere'de ilginç bir olay yaşandı.Kobra yılanı bull teriyer cinsi bir köpeği ısırdı. Isırmakla kalmayan kobra, zehrini köpeğe bulaştırdı.

İngiltere'nin Ouston eyaletinde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Büyük cüsseli bir köpeği metrelerce uzunluktaki bir kobra yılanı ısırdı.Yılan zehrini köpeğin kuyruğuna bulaştırdı. Antibiyotik tedavilerine rağmen köper Tyler kuyruksuz kalabilir.

BİSKÜVİ ALMAK İÇİN GİTMİŞTİ

Samantha Wozencroft evin annesi. Oğlu ve köpeği Tyler bisküvi almak için mutfağa girmişlerdi. Fakat mutfaktan garip sesler geliyordu. Küçük oğlu birden yılanı gördü ve kapıyı hızlıca kapatarak annesinin yanına gitti. Gördüklerini annesine anlattı ve hemen polisi aradılar.Fakat mutfaktan çıkarken köpet Tyler'ı kobra yılanı ısırmıştı bile. Wozencroft 'Evimizde güvende değiliz. Kimbilir kaç tane daha var bu kobralardan. Güvenli bi şekilde mutfağımıza bile gidemiyoruz korkumuzdan.' açıklamasında bulundu.

ZEHİR KUYRUĞUNA YAYILDI

Anne 'Oğlum köpeğimiz için bisküvi almaya gittiğinde mutfağa yılanın seslerini farketti. Fakat anlayamadı ne olduğunu. Sonra yeşil kobra yılanı birden çamaşır makinesinin ordan kıvrıldı .Hemen kapıyı kapattı oğlum ve bana koştu.Ne gördüğünü anlattı ve hemen polisi aradık.' dedi.

ZEHİR VÜCUDA YAYILMIŞ

Sonrasında köpekleri Tyler'da gariplikler farkettiler ve kobra tarafından ısırıldığını tahmin ettiler.Veterinere götürülen köpeği çoktan kobra yılanının zehiri sarmıştı.Antibiyotikler verildi. Fakat zehir Tyler'ın kuyruğundan çıkamadı. Ve zavallı köpeğin kuyruğu kesilmek zorunda kaldı.

'O EVE BİR DAHA GİREMEYİZ'

Anne Wozencroft şuan babasının evinde oğluyla birlikte yaşıyor. Köpek Tyler ise bakımevine götürüldü. Artık evde kapı pencere sımsıkı kapalı duruyor. Bundan sonrası için ise ne yapacaklarını bilmiyorlar. Anne 'Köpeğimizi ısırdı zehrini bıraktı. Oğluma da yapabilirdi. Daha sonrasında da yapabilir. Bizim için büyük tehlike.' dedi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Yaşam Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title