Haberler

A Milli Takımda Sarı Kart Gören Hakan Balta, Cezalı Duruma Düştü!

Güncelleme:

A Milli Futbol Takımı'nın EURO 2016 D Grubu'nda Çek Cumhuriyeti ile oynanan maçta sarı kart gören Hakan Balta, cezalı duruma düştü.

EURO 2016 D Grubu'nda mücadele veren A Milli Futbol Takımı'nda Çek Cumhuriyeti ile oynanan maçta Hakan Balta'dan kötü haber geldi.

NECID'E YAPTIĞI HAREKET SONRASI KART GÖRDÜ

Deneyimli savunma oyuncusu, karşılaşmanın 50. dakikasında Tomas Necid'e yaptığı faulün ardından sarı kartla cezalandırıldı.

TÜRKİYE GRUPTAN ÇIKARSA OYNAMAYACAK

Turnuvadaki ilk sarı kartını Hırvatistan maçında gören Hakan, Türkiye'nin gruptan çıkması halinde son 16 turunda forma giyemeyecek.

İlgili Haberler
Kaynak: Haberler.com / Spor

Çek Cumhuriyeti Hakan Balta Türkiye Spor Haberler

500

Yorumlar (5)

yalanmı ?:

arkadaşlar hata ne futbolcularda ne de teknik heyette hata TFF de başiktaşı batıran adamı getirip TFF başkanı yaparsan türk futbolun olacağı bu

3
2
yanıtYanıtla
yan hakem:

farketmez, terim hep parayla oynayacak degilya cikar 1, 5 saat da macta oynar :))))))))

3
0
yanıtYanıtla
Fatih Terimmiiii:

Fatih Terim kafasına göre ambargo uygulayamaz, afaki rakamlarla para alıyorsun, başarın yok, senin hakkında yapıcı eleştiri yapılınca bile çıldırıyorsun, haddini ve sınırı aşıyorsun, sen önce şunu unutma fatih hoca, bu devlete sen bedava hizmet vermiyorsun, çok ama çok aşırı rakamlarla para alarak milli takımı çalıştırıyorsun, bugüne kadar aldığın paraların karşılığında hani takımın başarısı, sen ulaşılmazmısınki, cumhurbaşkanımız bile eleştirilirken, seni herkes eleştirebilir,

2
1
yanıtYanıtla
DÜŞÜNÜYORUM...:

RABBİMMM SEVDİİİĞİİİ KULUNU KULUN ÖZELLİĞİNE DURUMUNA YAPISINA UYGUN SEVERMİŞ. . . FATİH HOCAAA SİNİRLİ ASABİ BİRAZ DENGESİZ BAZEN AYARSIZ ÇOĞU ZAMAN HAŞARI. . . SANKİ RABBİMDE FATİH HOCAYI AYNI KENDİSİ GİBİ SEVİYOOO. . . ASLINDA BUNA SENİN BU HUYUN KÖTÜ DÜZELT DEMEK DERLER. . . HOCAM BENCE RABBİM SANA BU KÖTÜ HUYLARINI DÜZELT DEYOOORRR GİBİİİ. . . BETON BUZ ODUN DA OLMA EMMEEE BU KADARDA DELİİİİ MANYAKKK OLMA BEEE HOCAMMM. . . SAKİNLİK EYİDİRRR. . . DİNGİNLİK GÖZELLLDİİİRRR. . . ACELE ZATENNN ŞEYTANDANDIRRR. . .

0
1
yanıtYanıtla
maksat muhabbet.:

Teşekkürler eleştiri varsa bazı şeyler yanlıştır. Eleştiri yoksa doğrudur . Oyuncular iyi işler yaptı ancak benim şunu her defa söyledim. Neden bu maçça kadar iyi oynamadım iyi oynamadık dedim çünkü oyun oynamadık kaybettiğimiz için üzülmezdim. Çünkü oynamadık. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . )))))):::::

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title