Haberler

99 Pişik Kremi ile Pişik Tedavisine Doğal Çözüm

Havaların ısınmasıyla birlikte bebeklerimizi aşırı sıcaktan ve sıcağın neden olabileceği problemlerden korumak gerekiyor.

Havaların ısınmasıyla birlikte bebeklerimizi aşırı sıcaktan ve sıcağın neden olabileceği problemlerden korumak gerekiyor. Bebeklerde cildin hava almaması, bebeğin uzun süre kirli ve ıslak bezle kalması, aşırı sıcaklık ve benzeri nedenlerden dolayı ciltte oluşan kırmızımsı lekeler olarak bilinen pişik, bebeklerde yaygın görülen bir cilt problemi. Pişik sonucu tahriş olan ciltte yanma, kaşınma gibi belirtilerin olması bu süreci bebekler için daha zorlu bir hale getiriyor. Ancak dert etmeye gerek yok. Pişikten kurtulmanın birkaç pratik yolu var. Bunlardan en etkilisi ise doğal formüllü pişik kremleri.

Doğadan ilham alan formülüyle bebekler için son derece doğal ve sağlıklı bebek bakım ürünleri sunan 99, pişik tedavisinde en büyük yardımcınız oluyor. Bebeklerin pişik tedavisi için doğal bir çözüm arayanların bir numaralı tercihi olmaya aday 99, sülfat, paraben ve kimyasal madde içermeyen, tamamen vitamin ve bitki özlü ürünleri ile bebeğinizin cildine sağlık veriyor.

Çinko Oksit ve bitki özlü içeriğiyle bebeğinizin hassas cildini pişiğe ve her türlü kızarıklığa karşı koruyan 99 pişik kremi, içeriğindeki Hamamelis Virginiana ve Ekinezya özü ile hücrelerin yenilenmesini destekleyerek yaraların iyileşmesine yardımcı oluyor. Ayrıca doğal balmumu ve shea yağı ile bebeğinizin cildine ipeksi bir yumuşaklık kazandırıyor. İçeriğindeki antibakteriyel özelliğe sahip Gotu Kola sayesinde ise kızarıklığın ve tahrişin giderilmesini hızlandırıyor.

Bebeğinizin hassas cildini pişikten koruyup iyileştirecek, aynı zamanda cildini besleyip yumuşatacak bir sihirli bir ürün arıyorsanız, 99 Pişik önleyici krem tam size göre. Bebeğinizin her alt değişiminde 99'un pişik kremini kullanarak narin cildini tahrişe karşı koruyabilir, cildine doğal bir bakım sağlayabilirsiniz.

Kaynak: KurumsalHaber.com / Basın Bültenleri

Bebek Basın Bültenleri Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title