Haberler

Antalya'da 90 Öğrenci Tramvayda Kitap Okudu

Güncelleme:

Anadolu Gençlik Derneği Antalya Şubesinin 'Zamansız ve Mekansız Okumalar' etkinliği kapsamında 90 öğrenci önce duraklarda, ardından tramvayda kitap okudu.

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Antalya Şubesi'nin 'Zamansız ve mekansız okumalar' etkinliği kapsamında 90 öğrenci önce duraklarda, ardından tramvayda kitap okudu.

Türkiye'nin dört bir yanında eş zamanlı gerçekleştirilen etkinlik kapsamında farklı okullarda öğrenim gören 90 öğrenci, tramvay ve otobüs duraklarında kitap okudu. Kitaplarıyla tramvayda yolculuk eden öğrenciler, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Kitap okuma bilincini artırmak amacıyla 'Zamansız ve mekansız okumalar' adlı etkinliği düzenlediklerini belirten AGD Antalya Şube Başkanı Ahmet Pişirici, "Bizim ortaokul ve liselere yönelik okuma gruplarımız var. Bugün de okuyan gençlerimiz meydanlara indi. Hem kitap okuma bilincini geliştirmek, hem de okumanın önemine dikkat çekmek için bu etkinliği düzenledik. Gençlerimiz tramvayda otobüste, sokakta veya camide her yerde kitap okunabileceğini gösterdi. Etkinlik kitap okuma seviyesi çok düşük olan ülkemize örnek olacaktır" diye konuştu.

Çevredekilerin meraklı bakışları arasında kitaplarını bir süre okuyan öğrenciler daha sonra dağıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Anadolu Gençlik Derneği Türkiye Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title