Haberler

9. Fairy Yemek Şenliği"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Şenlikten genel görüntüler- Pilav yiyen insanlar- Tabak yüklü tırdan detay görüntüler- Berna Laçin'in tırı çekmeye çalışması- Zydrunas Savickas'ın tırı çekmesi- Berna Laçin röportajı- Zydrunas Savickas ile röportaj "9. Fairy Yemek Şenliği"- Etkinlik kapsamında "Dünyanın En Güçlü Adamı" ünvanına sahip Guiness Rekortmeni Savickas, Fairy ile yıkanmış, 10 bin tabağın yüklü olduğu 18 tonluk tırı çekti P&G markası Fairy'nin bu yıl 9'uncusunu gerçekleştirdiği geleneksel "Fairy Yemek Şenliği" Ankara'da yapıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Şenlikten genel görüntüler- Pilav yiyen insanlar- Tabak yüklü tırdan detay görüntüler- Berna Laçin'in tırı çekmeye çalışması- Zydrunas Savickas'ın tırı çekmesi- Berna Laçin röportajı- Zydrunas Savickas ile röportaj "9. Fairy Yemek Şenliği"- Etkinlik kapsamında "Dünyanın En Güçlü Adamı" ünvanına sahip Guiness Rekortmeni Savickas, Fairy ile yıkanmış, 10 bin tabağın yüklü olduğu 18 tonluk tırı çekti P&G markası Fairy'nin bu yıl 9'uncusunu gerçekleştirdiği geleneksel "Fairy Yemek Şenliği" Ankara'da yapıldı.P&G Fairy'nin marka yüzü Berna Laçin'in katılımıyla bir alışveriş merkezinde düzenlenen şenlikte, 10 bin porsiyon tavuklu pilav binlerce kişiye ücretsiz olarak dağıtıldı.Çarkıfelek ve tabak oyunlarının yanı sıra şenlik alanında, "Ben Bilmem Eşim Bilir" yarışmasının Ankara seçmeleri de gerçekleştirildi.Etkinlik süresince sıradan küçük boy deterjanlara göre 2 kat fazla tabak yıkayan Fairy ile yıkanan 10 bin tabağın yüklendiği yaklaşık 18 tonluk tır, dünyanın en güçlü adamı unvanını elinde bulunduran ve Guiness Rekortmeni Zydrunas Savickas tarafından halatla çekildi. Laçin de önce tırı çekmeyi denedi ardından Savickas çektiği sırada tıra çıkarak, Savickas'ın gücünü test ettiLaçin, program sonunda yaptığı açıklamada, Savickas'ın gücü karşısında yaşadığı şaşkınlığı dile getirdi. 10 bin tabağı noterden onaylatarak yıkadıklarını ve tıra yüklediklerini anlatan Laçin, "iki kat daha kuvvetli" sloganıyla, eğlenceli bir etkinlik gerçekleştirdiklerini söyledi. Yemek Şenlikleri ile farklı şehirleri ziyaret ederek, tüketicilerle buluştuklarını anlatan Laçin, "Tüm kadınlar, zorlu bulaşıklardan yana dertli. Saatlerce suda bekletmek zorunda kaldığımız yağlı tabaklar, tencereler hep düzenli olmasını istediğimiz mutfağımızı olumsuz etkiliyor. Yeni 2 kat yoğun formüllü Fairy sayesinde zorlu bulaşıklara veda edebilir, daha az deterjanla daha çok bulaşık yıkayabilirsiniz" diye konuştu.Savickas da daha önce 2 kez Türkiye'ye geldiğini belirterek, farklı alanlarda 13 Guiness Dünya Rekoru, Dünyanın En Güçlü Adamı Yarışmaları kapsamında da 80 rekoru bulunduğunu aktardı.Daha önce ilginç olarak Çin'de üzerinde fil bulunan bir tır çektiğini anlatan Savickas ikinci olarak da tabak çekmenin kendisi için ilginç bir deneyim olduğunu belirtti.Gençlere güçlü olmaları için meyve, sebze gibi sağlıklı gıdalarla beslenmeleri ve bol su tüketmeleri tavsiyesinde bulunan Saviscas, fast food ürünleri, kızartmalar ve gazlı içeceklerden uzak durmalarını söyledi. Saviskas'ın sıradaki rekor hedefinde ise Haziran'da 227,5 kilogramlık bir kütük kaldırma yarışması olduğunu ve 230 kilogramlık kütük kaldırmak istediğini söyledi.Etkinlik süresince katılanlara çeşitli hediyeler, çocuklara da balonlar dağıtıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Berna Laçin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title