Haberler

85. İzmir Enternasyonal Fuarı

85. İzmir Enternasyonal Fuarı'nda (İEF) partner ülke Malezya'nın yanı sıra Almanya, Irak, İngiltere, Kamerun ve KKTC'den bir çok katılımcı firmanın yer aldığı bildirildi.

85. İzmir Enternasyonal Fuarı'nda (İEF) partner ülke Malezya'nın yanı sıra Almanya, Irak, İngiltere, Kamerun ve KKTC'den bir çok katılımcı firmanın yer aldığı bildirildi.

İZFAŞ'tan yapılan yazılı açıklamada, fuarın uluslararası katılım holü 4 numaralı holdeki ülke stantlarının 31 Ağustos'a kadar 16.00-23.00 saatlerinde ziyaret edilebileceği belirtildi.

Stantlarda ülkelerin yerel giyeceklerinden inovasyon teknolojilerine, yiyeceklerinden teknolojik aletlere kadar pek çok ürünün sergilendiği bildirildi.

Partner ülke Malezya'nın fuara özel hazırladığı yarışmaya katılan ziyaretçilerin Malezya'ya çift kişilik gidiş-dönüş uçak bileti kazanacağı aktarılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"85. İzmir Enternasyonal Fuarı'nda partner ülke Malezya'nın yanı sıra Almanya, Irak, İngiltere, Kamerun ve KKTC'den de birçok katılımcı firma yer alıyor. Delegasyon, etkinlikler ve katılımcılar kapsamında 42 ülkenin buluştuğu 85. İzmir Enternasyonal Fuarı, Ekonomi Bakanlığı himayesinde düzenleniyor. 1992 yılından bu yana partner ülke seçen İzmir Enternasyonal Fuarı'nda bugüne kadar sırasıyla Fransa, İtalya, Romanya, İsveç, Pakistan, Endonezya, Hindistan, Bulgaristan, Moldova, Çin Halk Cumhuriyeti, Bosna ve Hersek, Mısır, Rusya Federasyonu, Tunus, Kazakistan, Ukrayna, Küba ve Etiyopya onur konuğu ülke oldu."

Kaynak: AA / Ekonomi

Almanya Malezya İzmir Irak Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title