Haberler

​İTÜ Radyosu 70. Yaşını Küresel Canlı Yayında Kutluyor

Güncelleme:

Bu yıl 70. yaşını kutlayan Türkiye'nin ilk üniversite radyosu İTÜ Radyosu, 2 Ekim 2015'te gerçekleşecek "World College Radio Day" etkinliğine 3. kez katılacak.

Öğrencilerine mesleklerini dünyanın her yerinde icra edebilecek çağdaş bir bakış açısı kazandırmak misyonuyla moda endüstrisinin gelecek nesillerini yetiştiren İMA, lise mezunlarına yönelik "Akademik Programlar", kariyerini moda alanında devam ettirmek isteyenlere yönelik "Profesyonel Gelişim Programları" ile geleceğe dair kurulan hayallerin adresi olmaya devam ediyor.


Profesyonel akademik kadrosuyla uluslararası standartlarda bir eğitim sunan İMA'da Akademik Programlar, Moda Tasarımı ve Teknolojisi Lisans Programları "Kadın Giyim" ve "Erkek Giyim", Deri Ayakkabı ve Aksesuar Tasarımı Lisansüstü Diploma Programı, Moda Tasarımı ve Yönetimi Lisansüstü Diploma Programı, Moda Tasarımında Kalıp ve Model Geliştirme, Güzel Sanatlara Hazırlık, Kalıp ve Uygulama Hazırlık bölümlerinden oluşuyor.


İMA, hafta içi ve haftasonu esnek saatlerde devam eden Profesyonel Gelişim Programları ile Moda Tasarımı Diploma Programı, Moda Yönetimi, Moda Perakendesinde Merchandising, Moda Satın Alması, Görsel Mağazacılık ve Vitrin Tasarımı, Global Pazarda Markalaşma, Moda İletişimi ve PR, Stil Danışmanlığı, Moda Fotoğrafçılığı, Moda Editörlüğü, Styling, Modada Blog Yazarlığı ve Sosyal Medya, Moda Tasarımında Photoshop ve İllüstratorlük, Moda İllüstrasyonu, Dijital Baskı Teknikleri, Moda Girişimciliği, Koleksiyon Planlama ve Oluşturma ve Stratejik Moda Marka Yönetimi gibi modanın her alanında iş gücüne ihtiyaç olan eğitim seçenekleri sunuyor.


İMA'da eğitim süreci boyunca Türkiye'nin önde gelen moda tasarımcılarıyla ve sektörün alanında lider markaları iş birlikleri kapsamında başarılı projeler gerçekleştiriliyor. Bu vesileyle öğrenciler sektörle tanışırken kendilerini de sektöre tanıtarak iş hayatına atılmakta avantaj yakalıyor.


İMA 2015-16 eğitim dönemi Akademik Programlar ve Profesyonel Gelişim Programları modanın kalbinin attığı Nişantaşı'nda bulunan İMA merkez binasında yapılacak. Programlar ile ilgili detaylı bilgiye www.istanbulmodaakademisi.com adresinden ulaşmak mümkün.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Moda Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title