Haberler

82 Yaşındaki Kadına Belediye Sahip Çıktı

Bursa'nın Osmangazi Belediyesi, ilçe merkezinden 45 kilometre uzaklıkta bulunan Güneybudaklar Mahallesi'nde oturan ve gözünün kenarında çıkan tümör yüzüne yayılan 82 yaşındaki Fatma Eren'e yardım elini uzattı.

Bursa'nın Osmangazi Belediyesi, ilçe merkezinden 45 kilometre uzaklıkta bulunan Güneybudaklar Mahallesi'nde oturan ve gözünün kenarında çıkan tümör yüzüne yayılan 82 yaşındaki Fatma Eren'e yardım elini uzattı. Ev ziyaretleri sırasında belediye ekiplerinin ulaştığı Eren, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Fatma Eren, ameliyat edilerek tekrar sağlığına kavuşturulacak.

Osmangazi Belediyesi'nin sosyal sorumluluk projesi 'Belediyem Benimle' ile yardıma muhtaç bir vatandaşın daha yüzünü güldürdü. Bu güne kadar Osmangazi'ye bağlı 136 mahalleyi gezerek 60 bin kişiye ulaşan 'Belediyem Benimle' ekibi, son olarak merkezden 45 kilometre uzaklıkta bulunan Güneybudaklar Mahallesi'ni gezdi. Yaptıkları ev ziyaretleri sırasında 3 yıl önce cilt kanserine yakalanan ve gözünün kenarında çıkan tümörün büyüyerek yüzünü sardığı Fatma Eren'e ulaşan ekipler, tedavisi için harekete geçti. Osmangazi Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü'ne ait ambulans ile evinden alınan Fatma Eren, Çekirge Devlet Hastanesi'ne getirildi. Hastanede kontrolleri yapılan Eren'in, üzündeki tümörün temizlenmesi için ameliyat edilmesine karar verildi.

Osmangazi Belediye Başkanı Ak Parti'li Mustafa Dündar, Çekirge Devlet Hastanesi'ne giderek Fatma Eren'i ziyaret etti. Yaşlı kadına geçmiş olsun dileklerinde bulunan Başkan Dündar, "82 yaşındaki Fatma Teyzemizin de hasta olduğunu öğrendik ve kendisine yardım eli uzattık. Evinden alarak hastaneye getirdiğimiz Fatma teyzemizin muayenesi yapıldı. Doktorlar ameliyat ederek yüzündeki tümörün temizlenmesi yönünde karar aldı. İnşallah Fatma teyzemiz başarılı bir ameliyat geçirerek sağlığına kavuşacak" diye konuştu.

Güneybudaklar Mahallesi Muhtarı Ali Öztürk ise, Fatma Eren'in yüzünde 3 yıl önce çıkan yaranın giderek büyüdüğünü ve yüzünü sardığını belirterek, "Osmangazi Belediyemizden Fatma Teyzemizin tedavi edilmesi için yardım talebinde bulunduk. Yoğun kar yağışı olmasına rağmen sağlık ekipleri yaşlı teyzemizi evinden alarak hastaneye götürdü. İnşallah en kısa sürede sağlığına kavuşacaktır. Yardımlarını esirgemediği için Osmangazi Belediye Başkanımız Mustafa Dündar'a çok teşekkür ediyorum" dedi.

Bursa Çekirge Devlet Hastanesi 'nden Dr. Halil İpek de, hastalarının kontrolden geçtiğini bildirerek, "Yüzünde çıkan tümör tedavi edilmediğinden dolayı epey büyümüş. Plastik cerrahi doktorlarımız hastanın yaşam kalitesini arttırmak adına cerrahi operasyon yapılabileceği yönünde karar aldı. Yüzdeki tümör tamamen temizlenecek ve başka bir bölgeden alınan doku yüze nakledilecek. Hastamızın yaşından dolayı şu an gerekli tetkikler yapılıyor" diye konuştu. - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Osmangazi Belediyesi Mustafa Dündar Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title