Haberler

8 Yaşındaki Finli Kız Çocuğu Kazada Öldü

Güncelleme:

Alanya'ya ailesi ile tatile gelen Finlandiyalı 8 yaşındaki Lisa Perttunen, yola aniden fırlayınca Ertuğrul T.nin kullandığı otomobilin altında kalarak öldü.

Alanya'ya ailesi ile tatile gelen Finlandiyalı 8 yaşındaki Lisa Perttunen, yola aniden fırlayınca Ertuğrul T.'nin kullandığı otomobilin altında kalarak öldü.

Konaklı Mahallesi'ndeki kaza, dün saat 15.00 sıralarında meydana geldi. Finlandiya'dan Alanya'ya geçen hafta ailesiyle birlikte tatile gelen Lisa Perttunen, otelden çıktıkları esnada aniden yola fırladı. Bir anda yola çıkan küçük kıza, Antalya'dan Alanya istikametine seyir halinde olan Ertuğrul T. yönetimindeki 07 HEA 27 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın şiddetiyle ağır yaralanan Lisa Perttunen, kaza yerine sevk edilen ambulansla özel bir hastaneye götürüldü. Hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayan Lisa Perttunen'in cenazesi, işlemlerin ardından ailesine teslim edildi. Kazaya karışan sürücü Ertuğrul T. ise jandarmadaki ifadesinin ardından serbest bırakıldı. - Alanyaantalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Konaklı Alanya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title