Haberler

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

Taşova ve Suluova ilçelerinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Taşova ve Suluova ilçelerinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Taşova Belediye Başkanı Bayram Öztürk, ilçede esnaflık yapan kadınları işyerlerinde ziyaret ederek çiçek hediye etti.

Öztürk, yaptığı açıklamada, geleceğin kadınların ellerinde şekilleneceğini belirterek, "Yılın her gününde kadınların hatırlanması gerekir. Öncelikle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun. Aslında her gün kadınlar ve anneler günü, yılda bir defa değil, hanımlarımızı ve annelerimizi yılın 365 günü unutmamamız gerekiyor. Onlar bizim her zaman destekçimiz ve yardımcımız. Onların sayesinde bu günlere gelebiliyoruz." dedi.

-Suluova

Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla belediyede personeli ve huzurevi sakini kadınlarla yemekte buluştu.

Üçok, Bir Eylül Parkı'nda düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, belediye çalışmalarında kadın personelin katkısının çok büyük olduğunu dile getirerek, şunları söyledi:

"Sevginin ve asaletin kaynağı olan başta şehit ve gazi anneleri ile şehit ve gazi eşleri olmak üzere tüm kadınlarımızın Kadınlar Günü'nü kutlarım. Kimi zaman vefalı bir eş, kimi zaman fedakar bir anne, kimi zamanda biz erkeklere destek olan en önemli güç olarak yanımızda duran kadınlarımız yalnızca bu günde değil yılın 365 gününde hayatımızın en müstesna köşesinde yer almaktasınız."

Kaynak: AA / Güncel

Suluova Taşova Politika Güncel Haberler

title