Haberler

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

Vali Ali Kaban, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Ali Kaban, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Kaban, mesajında, kadınların yaşamları boyunca sosyal hayatta sergiledikleri temeli sorumluluk, özveri ve fedakarlığa dayalı yaşam tarzının toplumda her zaman beğeni ve takdir kazandığını belirtti.

Şefkatli, üretken ve yaratıcı doğaları ile ülkede sosyal, kültürel, ekonomik, siyasi ve diğer alanlarda üstlendiği görevleri başarı ile yürüterek, sosyal yaşantıda hak ettikleri yere gelen kadınların, yaşamın her safhasında etkin olmaları ve katılım göstermelerinden büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden Kaban, şunları kaydetti:

"Ülkemizin kalkınmasında, büyüyüp gelişmesinde de önemli katkıları olan kadınlarımızın çalışmalarında elde ettikleri başarılarla ülkemizi modern dünyada daha etkin, daha güçlü ve daha saygın bir konuma getireceğine inanmaktayız. Bu duygu ve düşüncelerle tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü içtenlikle kutluyor, sosyal yaşantıları ve çalışmalarında başarılar diliyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Ali Kaban Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title