Haberler

6 Kişiyi Pompalı Tüfekle Yaralayan Otomobil Sürücüsünün Ateş Etme Anı Güvenlik Kamerasında -2

Eskişehir'de trafikte tartıştığı yayalara sinirlenip pompalı tüfekle ateş ederek 6 kişiyi yaralayan 25 yaşındaki Emre Sırma'nın ateş etme anı çevredeki bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Eskişehir'de trafikte tartıştığı yayalara sinirlenip pompalı tüfekle ateş ederek 6 kişiyi yaralayan 25 yaşındaki Emre Sırma'nın ateş etme anı çevredeki bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Olaydan sonra polise teslim olan Sırma hata yaptığını ve pişman olduğunu söyledi.

Olay saat 00.00 sıralarında Hoşnudiye Mahallesi Cengiz Topel Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre 11 TF 154 plakalı otomobilin sürücüsü Emre Sırma, yolun karşısına geçmeye çalışan Öner Tekeli ve Mevlüt Kabal adlı yayalarla tartıştı. Tartışmanın ardından otomobilini ara sokakta durdurup araç içerisindeki pompalı tüfeği alan Emre Sırma tartıştığı kişilere doğru ateş etti. Ateş etme anı çevredeki bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedilirken Emre Sırma otomobiline binip kaçtı.

Olayda Öner Tekeli (32) ve Mevlüt Kabal (31) ile olay yerinden geçmekte olan Taner Tunç (31) eşi Sevil Tunç (27), Sevgi Kaya (22) ve kardeşi Sergen Kaya (18) vücutlarının çeşitli yerlerine isabet eden saçmalarla hafif şekilde yaralandı. Eskişehir Devlet ve Yunus Emre Devlet hastanelerine kaldırılan 6 yaralı acil serviste tedavileri yapıldıktan sonra taburcu edildi.

Olayın ardından otomobil sürücüsü Emre Sırma polis merkezine giderek teslim oldu. Sırma polislere "Sinirlerime hakim olamadık. Hata yaptım, çok pişmanım" dedi.

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü yetkilileri şüpheli Emre Sırma'nın sorgulamasının tamamlanmasından sonra adliyeye sevk edildiğini bildirdi.

(

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tekeli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title