Haberler

6 Kişiyi Pompalı Tüfekle Yaralayan Otomobil Sürücüsünün Ateş Etme Anı Güvenlik Kamerasında

Eskişehir'de trafikte tartıştığı yayalara sinirlenip pompalı tüfekle ateş ederek 6 kişiyi yaralayan 25 yaşındaki Emre Sırma'nın ateş etmesinin çevredeki bir işyerinin güvenlik kamerası ile kaydedildiği ortaya çıktı.

Eskişehir'de trafikte tartıştığı yayalara sinirlenip pompalı tüfekle ateş ederek 6 kişiyi yaralayan 25 yaşındaki Emre Sırma'nın ateş etmesinin çevredeki bir işyerinin güvenlik kamerası ile kaydedildiği ortaya çıktı. Polise teslim olan Sırma hata yaptığını ve pişman olduğunu söyledi.

Olay, saat 23.30 sıralarında Hoşnudiye Mahallesi Cengiz Topel Caddesi'nde meydana geldi. 11 TF 154 plakalı otomobilin sürücüsü Emre Sırma, yolun karşısına geçmeye çalışan Öner Tekeli ve Mevlüt Kabal ile tartıştı. Tartışma ardından otomobilini ara sokakta durdurup araç içerisindeki pompalı tüfeği alan Emre Sırma tartıştığı kişilere doğru ateş etti. Ateş etme anı çevredeki bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedilirken Emre Sırma daha sonra otomobiline binip kaçtı.

Olayda Öner Tekeli (32) ve Mevlüt Kabal (31) ile olay yerinden geçen Taner Tunç (31), eşi Sevil Tunç (27), Sevgi Kaya (22) ve kardeşi Sergen Kaya (18) çeşitli yerlerine isabet eden saçmalarla hafif yaralandı. Eskişehir Devlet ile Yunus Emre Devlet Hastanesi'ne kaldırılan 6 yaralı acil serviste tedavileri yapıldıktan sonra taburcu edildi.

Olayın ardından otomobil sürücüsü Emre Sırma polis merkezine giderek teslim oldu. Sırma polislere "Sinirlerime hakim olamadım. Hata yaptım, çok pişmanım" dedi. Emre Sırma, sorgusunun tamamlanması ardından adliyeye sevk edildi. - Eskişehir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Eskişehir Tekeli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title