Haberler

6. Avea Sıra Dışı Müzik Konserleri Finali "Bebe" ile Yaptı

6. Avea Sıra Dışı Müzik Konserleri, akustik Flamenko müziğinin tanınan isimlerinden Bebe'nin performansıyla final konserini gerçekleştirdi.

6. Avea Sıra Dışı Müzik Konserleri, akustik Flamenko müziğinin tanınan isimlerinden Bebe'nin performansıyla final konserini gerçekleştirdi.

Avea'dan yapılan açıklamaya göre 6 yılda 50 binden fazla müziksevere ulaşan 6. Avea Sıra Dışı Müzik Konserleri, son albümü Cambio de Piel'deki şarkıları ve İspanyol ezgileriyle Türkiye'deki hayranlarının karşısına çıkan Bebe'nin final konseri ile sona erdi.

"Borrones" şarkısıyla sahneye çıkan Bebe, kendisine gösterilen ilgiden dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek, kendisini Türkiye'de müzik severlerle buluşturan Türk Telekom Grubu'nun mobil şirketi Avea'ya teşekkür etti.

Siempre Me Quedara, Malo, Como Los Olivos ve Ella gibi şarkıların yorumcusu olan Bebe, 2004 yılında çıkardığı Pafuera Telarañas (Örümcek Ağları) albümüyle büyük çıkış yakaladı.

Sanatçı bu albümüyle beş dalda aday olduğu 2005 Latin Grammy Ödülleri'nde "En İyi Yeni Sanatçı" ödülünü alırken, aynı zamanda uluslararası alanda büyük bir üne kavuştu.

Sanatçının "Malo" adlı parçası ise 2006'da Premios de la Música'da "En İyi Şarkı" adayları arasında yerini aldı.

Altı yıldır sürdürülen Avea Sıra Dışı Müzik Konserleri, bugüne kadar aralarında Farid Farjad, Mohsen Namjoo, Haris Alexıou, Yasmin Levy, Luz Casal, Rachid Taha ile Gypsy Queens ve Kings gibi dünyanın farklı ülkelerinden 30'u aşkın sanatçıyı ve grubu ağırladı.

Geniş bir izleyici kitlesine sahip olan Avea Sıra Dışı Müzik Konserleri'ni bugüne kadar 50 binin üzerinde müziksever izledi.

Kaynak: AA / Güncel

Türkiye Avea Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title