Haberler

52. Kütüphane Haftası

Suşehri ilçesinde Kütüphane Haftası dolayısıyla program düzenlendi.

Suşehri ilçesinde Kütüphane Haftası dolayısıyla program düzenlendi.

İlçe Halk ve Çocuk Kütüphanesi'nde düzenlenen programda konuşan Suşehri Kaymakamı Kadir Perçi, kütüphanelerin Anadolu coğrafyasının tapusu olduğunu söyledi.

İnternetin kitapların hazını vermediğini belirten Perçi, Suşehri Halk ve Çocuk Kütüphanesinde kitap sayısını artırmak istediklerini belirterek, "Hedefimiz 100 bin kitap fakat şuanda yaklaşık 27 bin kitap bulunmaktadır. Hedefimize gitmek için herkesin destek vermesi gerektiğini düşünüyorum." dedi.

İlçe Halk ve Çocuk Kütüphanesi Müdürü Dursun Ahmet Acar ise ilçede bulunan kütüphanenin 1950 yılında açıldığını ifade ederek, kütüphanede kitapların bulunmasından çok okunmasının önem arz ettiğini dile getirdi.

Kütüphanede en fazla kitap okuyan vatandaşlara plaket verilirken, en çok kitap okuyan 10 öğrenciye altın, 40 öğrenciye ise çeşitli hediyeler verildi.

Programa, İlçe Garnizon Komutanı Yarbay Hüseyin Aydın, İlçe Emniyet Müdür Vekili Emniyet Amiri Engin Keskin, AK Parti İlçe Başkanı Rüstem Yüce, kurum amirleri ve okul yöneticileri katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Kütüphane Haftası Suşehri Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title