Haberler

500 Dolar Bozdurana 'Hamam' Bedava

SİVAS'ta bir hamam işletmecisi, 500 dolar bozdurarak, makbuzunu getirenleri ücretsiz ağırlayacaklarını açıkladı.

SİVAS'ta bir hamam işletmecisi, 500 dolar bozdurarak, makbuzunu getirenleri ücretsiz ağırlayacaklarını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısından sonra Türk lirasının değerlenmesi için başlatılan döviz bozdurma kampanyasına vatandaşlar ve esnafın desteği devam ediyor. Kentte Akdeğirmen Mahallesi, Kepenek Caddesi üzerinde faaliyet gösteren hamam, spor salonu ve havuz işletmecisi Bünyamin Duman, 500 dolar bozduranların tesisinden ücretsiz faydalanabileceğini söyledi. Vatandaşların döviz bozdurarak ülke ekonomisine katkıda bulunmasını sağlamak amacıyla kampanya başlattığını belirten Duman, "Cumhurbaşkanımız 15 Temmuz'da bir çağrı yaptı ve bütün insanlar sokağa dökülmüştü. Bu da 15 Temmuz gibi bir darbe girişimidir. Yine Cumhurbaşkanımızın çağrısına uyduk ve böyle bir kampanya yapmaya çalıştık. Sağolsun vatandaşlarımız çok duyarlı çıktılar" dedi.

Kampanyaya desteğin büyük olduğunu söyleyen Duman, "Bir günde bize 15 bin dolardan fazla bozdurma makbuzu gedi. Yaklaşık 35-40 kişiyi burada ücretsiz olarak ağırladık. Kampanyamızdan öte Cumhurbaşkanımızın çağrısı için bu dolarlar bozduruluyor. Ülkemiz için bu kampanyaya devam edeceğiz. Bu bir çağrıdır. Bu bir seferberliktir. Biz de bu seferberliğe uyduk. Kampanyamıza Cumhurbaşkanımız ne zaman bitti derse o zamana kadar devam edeceğiz" diye konuştu. - Sivas

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Sivas Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title