Haberler

50 Bin Türk'ün Yaşadığı Rotterdam'da Feyenoord-Fenerbahçe Maçı Heyecanı Başladı

50 bin Türk'ün yaşadığı Rotterdam'da Feyenoord-Fenerbahçe maçı heyecanı başladıTürkiye'den ve Hollanda'ya yakın ülkelerden Rotterdam'a akın eden Sarı-lacivertli taraftarlar şehri karnaval yerine çevirdiHakan TARHAN, Rotterdam - DHAGruptan çıkmak için Feyenoord deplasmanında son mücadelesini...

50 bin Türk'ün yaşadığı Rotterdam'da Feyenoord- Fenerbahçe maçı heyecanı başladı

Türkiye'den ve Hollanda'ya yakın ülkelerden Rotterdam'a akın eden Sarı-lacivertli taraftarlar şehri karnaval yerine çevirdi

Hakan TARHAN, Rotterdam - DHA

Gruptan çıkmak için Feyenoord deplasmanında son mücadelesini yapacak olan Fenerbahçe'yi taraftarları Rotterdam'da da yalnız bırakmayacak.

45 bin Türk'ün yaşadığı Rotterdam'da yarın oynanacak Feyenoord- Fenerbahçe maçı heyecanı için geri sayım başlarken Türkiye'den ve Hollanda'ya yakın çevrelerden Rotterdam'a akın eden Sarı-lacivertli taraftarlar şehri karnaval yerine çevirdi. Tur için beraberlik yeterken, taraftarlar maçı kazanacaklarına inanıyorlar.

Türklere yabancı olmayan şehir

Feyenoord, Hollanda'nın ikinci büyük kenti olan Rotterdam'ın bir kulübü. Maçlarını 52 bin kişilik Fijenoord Stadı'nda oynayan Hollanda ekibinin kadrosunda geçtiğimiz senelerde Fenerbahçe forması giyen Dirk Kuyt da bulunuyor.

İsmini Rott nehrinden alan Rotterdam Hollanda'nın nüfus olarak Amsterdam'dan sonra ikinci büyük kenti olmasına rağmen yüz ölçümü olarak en büyük şehridir. Avrupa'nın en büyük limanını bünyesinde barındıran şehir, kıtanın ticaretinde önemli bir yer alıyor. Yaklaşık 600 bin nüfusa sahip olan Rotterdam'da 50 bin civarında Türk yaşıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fenerbahçe Feyenoord Hollanda Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title