Haberler

5 Yılda 108 Bin Ekmeği İhtiyaç Sahibine Ulaştırdı

Kırıkkale'nin Ovacık Mahallesi Zafer Caddesi'nde fırın işletmecisi Nezaket Can, 'askıda ekmek' uygulaması kapsamında hayırseverlerin desteğiyle 5 yılda ihtiyaç sahibi vatandaşlara yaklaşık 108 bin ekmek verdiklerini söyledi.

Kırıkkale'nin Ovacık Mahallesi Zafer Caddesi'nde fırın işletmecisi Nezaket Can, 'askıda ekmek' uygulaması kapsamında hayırseverlerin desteğiyle 5 yılda ihtiyaç sahibi vatandaşlara yaklaşık 108 bin ekmek verdiklerini söyledi.

İşletme sahibi Nezaket Can, askıda ekmek uygulamasını 5 yıldır aralıksız sürdürdüklerini belirtti. Uygulama sayesinde her gün birçok ihtiyaç sahibi vatandaşın ücret ödemeden evine ekmek götürdüğünü belirten Can, "İhtiyacı olan fakir ailelerimiz bize gelerek ekmek istiyordu. Bu tür ailelere ilk günlerde fazla yardımcı olamıyorduk. Hayırsever vatandaşlar ihtiyaçları kadar aldıkları ekmek yanında ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere ekmek alıyor. Biz de bunları ihtiyaç sahiplerine veriyoruz. Bizlere destek veren tüm müşterilerimizden Allah razı olsun. Hepsi yardımcı oluyor" dedi.

Askıda ekmek uygulaması sayesinde ekmek verenle ekmek alanın birbirini görmediğini kaydeden Can, "Ekmek israfının önüne geçilmesi için ihtiyacı kadar ekmek alınmasını, çöpe atılmamasını ve ihtiyacı olanlara da yardımcı olunmasını bekliyoruz" dedi.

Hayırsever vatandaşlardan Yaşar Sakin ise bu geleneğin toplumsal dayanışma adına çok yerinde bir uygulama olduğunu vurguladı. Sakin, "Toplumda ekmek dahi alamayan insanlar oluyor. Ben de elimden geldiği ölçüde bu kampanyaya destek veriyorum. Verdiğimiz ekmeklerin gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığını düşününce huzur duyuyorum" dedi. - Kırıkkale

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kırıkkale Ovacık Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title