Haberler

45 Yıl Sonra Buluştular

Bursa'da 1963-1968 yılları arasında Orhaneli Ortaokulu'nda eğitim gören öğrenciler, sınıf arkadaşları ve öğretmenleriyle 45 yıl aradan sonra buluştu.

Bursa'da 1963-1968 yılları arasında Orhaneli Ortaokulu'nda eğitim gören öğrenciler, sınıf arkadaşları ve öğretmenleriyle 45 yıl aradan sonra buluştu.

Bursa'da Orhaneli Ortaokulu'nda 1963-1968 eğitim ve öğretim döneminde sosyal bilgiler öğretmenliği yapan Suna Ozan Sözeri ile Matematik Öğretmeni Hakkı Koçuk'a öğrencileri büyük bir sürpriz yaptı. 45 yıl önce 1. sınıfta okuyan aynı sınıfın öğrencileri yıllar sonra öğretmenleriyle buluştu. Orhaneli Yolu üzerindeki bir restoranda bir araya gelen emektar öğretmenler ve sınıf arkadaşları anılarını tazeledi. 45 yıl sonra öğretmenlerini karşıda gören öğrenciler, eğitmenlerinni ellerini öperek, onlara minnettar olduklarını söyledi. Öğrencilerinin kendilerine yaptığı bu programdan dolayı teşekkür eden Suna Ozan Sözeri, "Çok mutluyum. Beni unutmayan hatırlayan bütün öğrencilerime çok teşekkür ediyorum. Beni çok mutlu ettiler. Sağ olsunlar" dedi.

45 YIL SONRA BİR ARADALAR

Kendilerine verdiği destekten dolayı öğretmenlerine teşekkür plaketi veren öğrenciler, eğitmenlerinin elini öpmeyi de ihmal etmedi. Aynı sınıfta okuyan AK Parti eski Milletvekili Faruk Anbarcıoğlu, o dönemde hayatta kalan sadece 2 öğretmene ulaşabildiklerini söyledi. Anbarcıoğlu, "1963-1968 yıllarında Orhaneli ortaokulunda 1. sınıfa başlayan arkadaşlarımızla 45 sene sonra buluştuk. 2 öğretmenimizde aramızda. Ancak hayatta olanlara ulaşabildik. Güzel bir program oldu. Eski günleri yad ettik. O kadar geçen yılın ardından öğretmenlerimizi bulmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yıllar sonra birçok sınıf arkadaşımızı da burada görmüş olduk. Bu konuda yemeğimize gelen herkese teşekkür ediyoruz" dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Faruk Anbarcıoğlu Orhaneli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title