Haberler

400 Kiloluk Sevimli Fil İçin Doğum Günü Partisi

İzmir Doğal Yaşam Parkı’ında dünyaya gelen ve Türkiye’de doğan ikinci fil olma özelliğini taşıyan minik yavru fil Deniz için birinci yaş gününü kutlama hazırlığı yapılırken, sevimli yavru bir yılda tam 300 kilo aldı.

İzmir Doğal Yaşam Parkı'ında dünyaya gelen ve Türkiye'de doğan ikinci fil olma özelliğini taşıyan minik yavru fil Deniz için birinci yaş gününü kutlama hazırlığı yapılırken, sevimli yavru bir yılda tam 300 kilo aldı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne ait Doğal Yaşam Parkı'nda fil ailesinin son üyesi Deniz için doğum günü hazırlığı yapılıyor. 13 Ekim Salı günü birinci yaş günün kutlayacak olan ve Türkiye'de doğan ikinci fil olma özelliğini taşıyan minik yavru, bir yılda 102 kilodan 400 kiloya ulaştı. Winner ve Begümcan çiftinin ikinci yavruları olan ve bakıcılarının eşliğinde sağlıklı bir şekilde gelişimini sürdüren Deniz için doğum günü partisi de yapılacak. Sevimli yavrunun birinci yaşı, mütevazı bir doğum günü partisiyle kutlanacak.

Geçen bir yıllık sürede Deniz'in sağlıklı bir şekilde gelişimini sürdürdüğünü belirten park yetkilileri, doğduğunda 102 kilogram ağırlığında olan sevimli yavrunun 400 kilogram ağırlığa ulaştığını ve artık anne sütünün yanı sıra katı gıdayla da beslendiğini kaydetti.

Parkın maskotu haline gelen sevimli yavrunun doğum günü heyecanını şimdiden yaşamaya başlayan bakıcıları da, 13 Ekim'i beklemeden Deniz için meyve çelengi ve meyve sepetinden oluşan küçük sürprizler hazırlamaya başladı. Kendisi için hazırlanan sürprizleri annesi Begümcan ve ablası İzmir ile birlikte afiyetle yiyen Deniz, halinden oldukça memnun hareketler sergiledi. Park ziyaretçileri ise, 3 dişi filin oluşturduğu aile görüntüsünü "bütün kızlar toplandık" şarkısına atıfta bulunarak esprili bir şekilde yorumladı. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title