Haberler

Giresunspor, 40 Yıllık Süper Lig Hasretini Bitirmek İçin 5 Maça Çıkacak

Güncelleme:

Süper Lig'de son olarak 1976-1977'de mücadele eden Giresunspor, 40 yıllık hasreti bu sezon sona erdirmek için son 5 maçına çıkacak.

Kurulduğu 1967 yılından 4 sene sonra Türkiye'deki en üst seviye lige yükselen ve 1977 yılına dek burada mücadele eden Giresunspor, geriye kalan zaman diliminde Süper Lig yüzü göremedi.

3 SEZONDUR 1. LİG'DE OYNUYOR

Yarım asra yakın süre içerisinde 2. ve 3. Lig arasında inişli çıkışlı grafikler sergileyen Giresunspor, son 3 sezondur 1. Lig'de mücadele veriyor.

Geçen yıl play-off'a kalmayı son anda kaçıran Giresunspor, bu sezon bitime son 5 hafta kala 47 puanla lider Evkur Yeni Malatyaspor'un 7, ikinci Eskişehirspor ve üçüncü Sivasspor'un ise ikişer puan gerisinde dördüncü sırada yer alıyor.

TAKIM BÜTÜN MAÇLARINI KAZANMAK İSTİYOR

Yediden yetmişe tüm taraftarlarına 40 yıllık rüyayı yaşatmak isteyen Karadeniz temsilcisi, final niteliğinde olan tüm maçlarını kazanarak adını Süper Lig'e yazdırmak için inançlı.

Kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligdeki konumları itibarıyla hem şampiyonluk hem de ilk 6'ya girme mücadelesi verdiklerini söyledi.

"YARINKİ MAÇI ALMAMIZ LAZIM"

Ligde puan sıralamasına bakıldığında karışık bir durum olduğuna işaret eden Bozbağ, "Sonuçta ne olursa olsun Giresunspor yarın Sivasspor ile çok önemli bir maça çıkıyor. Bence kazandığı takdirde Süper Lig kapısı ciddi biçimde aralanıyor. O yüzden yarın deplasmandaki maçı kazanmamız gerekiyor." dedi.

Bozbağ, puan sıralamasında kendilerinden üst ve alt sıralarda yer alan takımların çoğunun bütçesinin Giresunspor'dan yüksek olduğuna işaret etti. Mevcut konumlarını ve sıralamadaki yerlerini çok başarılı bulduğunu belirten Bozbağ, "Ama ülkemizde başarı sadece şampiyonluklarla ölçüldüğü için zaman zaman biraz burada sıkıntı yaşıyoruz. Yönetim olarak ne yaptığımızı çok iyi biliyoruz. Beş senede ne yaptıysak görevde kaldığımız süre içerisinde de aynı şeyleri yapmaya devam edeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

"SONUNA KADAR ÜST LİGİ KOVALAYACAĞIZ"

Ligde geride 5 haftalık bir süre kaldığını anımsatan Bozbağ, "Şampiyon olacağız diyorum, benim ağzımdan bu saatten sonra başka bir söz çıkması çok mantıklı değil. Bu çocuklar getirdiler bu takımı buraya bu bütçelerle, sonuna kadar üst ligi kovalayacağız." diye konuştu

Bu sezon sonu mutlu sona ulaşmak istediklerini anlatan Bozbağ, 40 yıllık rüyayı gerçekleştirmenin peşinde olduklarını ifade etti. Mustafa Bozbağ, bu sezon sonu rüyanın gerçek olması, taraftarlarla bu heyecanı yaşatmak için sonuna kadar mücadele edeceklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Spor

Mustafa Bozbağ Giresunspor Sivasspor Karadeniz Spor Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title