Haberler

40. Engel Atlama Balkan Binicilik Şampiyonası

Türk Milli Takımı, yıldızlar kategorisinde birinci oldu

40. Engel Atlama Balkan Binicilik Şampiyonası'na İstanbul'da üçüncü gün yarışlarıyla devam edildi.

Kemer Golf&Country Club Binicilik Tesisleri'nde gerçekleştirilen organizasyonda Türkiye, yıldızlar kategorisinde birinci oldu.

Emre Eratıcı, Ahmet Berk Başeğmez, Necmi Eren ve Emir Koçak'tan oluşan Türk takımı, iki parkuru toplamda ceza puanı almadan tamamlayarak şampiyonayı ilk sırada tamamladı. Yıldızlarda ikinciliği Yunanistan, üçüncülüğü ise Hırvatistan elde etti.

Yıldızlarda ferdi olarak da derecelendirme yapıldı. Ferdi kategoride ilk üç sırayı yine Türk yıldız binicileri aldı. Türkiye adına yarışan Necmi Eren (Grandios) 72,23 saniye ile en iyi zamanı elde ederek birinci olmayı başardı. Yarışma ikincisi Emre Eratıcı (Village Born), üçüncüsü ise Türkiye adına Emir Koçak oldu.

Günün ikinci yarışması genç-yetişkin biniciler arasında yapıldı. Bulgaristan adına yarışan Kristian Valev'in (Ching Van Berkenbroeck) birinci olduğu kategoride Türk sporcu Yusuf Cem Kayacan (Abner) ikinci, Kaan Karagülle ise üçüncülüğü elde etti.

Günün sonunda ise 125 santimetre amazon-bayan biniciler takım ve ferdi yarışmaları düzenlendi. Türkiye, toplam ceza puanlarında bir puan farkla Yunanistan'ın ardından takım olarak ikinci oldu.

Şampiyonanın son gününde yarın yıldız, genç, genç-yetişkin, amazon ve ustalar kategorisinde grand prix yarışları yapılacak. - İstanbul

Kaynak: AA / Spor

İstanbul Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title