Haberler

Evli Kadını Görüntülerle Tehdit Eden Şahsın, Kocaya İnanılmaz Mesajı

Güncelleme:

Evli kadınla ilişkisini görüntüye alan ve 4 yıl şantaj yapan ortağı, iş bozulunca kocasına "Karına 4 yıldır heriflik yapıyorum. Emeğimin karşılığı ne diye?" diye mesaj attı.

İstanbul Çekmeköy'de bir güzellik merkezinde çalışan evli ve 1 çocuk sahibi 30 yaşındaki H.Ö. adlı kadın, 2011 yılında karısını kuaföre getiren ve bir ilçe belediyesinde şoför olarak çalışan A.K. ile tanıştı.

"SANA DEVLET DAİRESİNDE İŞ BULDUM" DEDİ VE...

Bir süre sonra H.Ö. ve A.K. ailecek de görüşmeye başladı. Ancak iddiya göre; A.K., bir gün "Sana devlet dairesinde iş buldum" diyerek detayları konuşmak için yanına çağırdığı H.Ö.'nün suyuna ilaç atarak kendisiyle zorla ilişkiye girdi.

Ardından da ilişki sırasında çektiği görüntülerle şantaj yaparak genç kadınla ilişkisini 4 yıl sürdürdü. Aileler arasında ortak iş bozulunca kocasına "Karına 4 yıldır heriflik yapıyorum. Emeğimin karşılığı ne diye?" diye mesaj attı.

ORTAKLIK BİTTİ, TEHDİT BAŞLADI

H.Ö.'nün anlatımına göre; bu süre zarfında H.Ö. ile A.K. birlikte güzellik merkezi de açtı. H.Ö.'nün kocası B.Ö. de A.K.'yi aile dostu gördüğünden bu ortaklığı onayladı. Bir süre sonra genç kadın ortaklığı bitirmek istedi. A.K. ise bu durumu kabul etmeyerek "Görüntüleri kocana izletirim" diyerek tehditte bulundu.

KOCASINA MESAJ ATTI

H.Ö.'nün buna rağmen ortaklığı bitirmesi üzerine A.K. kadının kocasına "Karına 4 yıldır heriflik yapıyorum. Benim emeğimin karşılığı ne olacak?" diye mesaj atınca olay ortaya çıktı.

7.5 YILA KADAR HAPSİ İSTENİYOR

H.Ö., A.K.'yı savcılığa şikâyet etti. Polis, A.K.'nın cep telefonunda H.Ö. ile girdiği ilişkilere dair çok sayıda video buldu. A.K. bu görüntülerin "fantazi amaçlı" olduğunu savunsa da savcı görüntülerin genç kadının rızası dışında çekilip saklandığını ve şantaj unsuru olarak kullanıldığını belirterek A.K. hakkında 7.5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açtı. (Kaynak: Habertürk)

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Çekmeköy İstanbul Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek?
500

Yorumlar (135)

bülent:

Al sana atatürkün türkiyesi.

44
44
yanıtYanıtla
far cry:

insanların kurallarına göre yaşadığımız sürece böyle şeyleri daha çok göreceğiz Allah''ın kurallarını benimsemediğimiz sürece işte ben böyleleri için şeriatı istiyorum kimsenin namusunda kimsenin gözü olmadan faiz yedirmeden, hırsızlık olmadan, sevgi ve saygı içerisinde yaşamak için çünkü islam dini bizlere en huzurlu sağlıklı ve güvenli bir hayatı sunuyor

67
3
yanıtYanıtla
ekrem:

karisini niye oldurmedi bu adam? normal biri coktan oldurmustu

17
42
yanıtYanıtla
MADEM İSTİYORmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Benim tavsiyem zina yapmadan önce bir imam nikahı yapmakta fayda var.Öte tarafı garantiye almış olursunuz.

11
47
yanıtYanıtla
apdullah:

islamiyeti yaşamadıgından oluyor bunlar

48
8
yanıtYanıtla
zeki:

7. 5 yıl mı. dalga mı geçiyon gardaş. asacaksın bu insan kılıklı denyoyu. kesin çözüm üstelik ibretlik. yiyorsa yapsınlarda görelim

55
1
yanıtYanıtla
SELAHADDİN EYYUBİ EL KURDİ.mobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Geri kafalı olabilirim size göre bayan çalışmaz çalıştırılmaz yoksa böyle boynuzlanırsun

38
17
yanıtYanıtla
zaza:

emeğinin karşılığını ahirette alacaksın azap olarak

53
1
yanıtYanıtla
VatantasmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Siz siz olun nikahlı bir Kadınla aynı oda da veya aynı evde tek başınıza kalmayın çünkü üçüncü Şahıs şeytan olur Hz Muhammed S.a.s

49
4
yanıtYanıtla
urfalimobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bu turklerin üstüne namussuzlukta üstün bir irk yoktur yeryüzünde birde kimseyi beyenmezler bu tip olaylari her gün duyduklari halde kendini savunurlar cirkef millet

8
43
yanıtYanıtla
Tüm 135 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title