Haberler

"4. Yenilikçi Markalar Zirvesi"Nde Atlas Halı Konuşulacak!

Güncelleme:

Atlas Halı'nın ana sponsorluğunda, EduPlus tarafından bu yıl 4.'sü düzenlenecek olan "Yenilikçi Markalar Zirvesi 2015", 9 Nisan'da, Sheraton İstanbul Maslak'ta gerçekleşecek.

Geleneksel bir sektör olarak görülen halıcılık dünyasına yenilikçilik ve inovasyon anlayışını taşıyan; nano halı buluşuyla dünyada bir ilke imza atan Atlas Halı'nın da yer alacağı "Yenilikçi Markalar Zirvesi", ulusal ve uluslararası birçok global markayı bir araya getirecek.

Koç Holding'ten Yaşar Holding'e, Eczacıbaşı'ndan Coca Cola'ya, Türk Telekom'dan Dünyagöz'e, Paşabahçe, Samsung, Vestel, Daimler gibi önemli birçok markanın üst düzey yöneticilerinin katılacağı zirve; İngiltere, Hollanda ve Almanya gibi birçok ülkeden de pazarlama otoritelerini, global yöneticileri ve işletme sahiplerini ağırlayacak.

"İnovatif Şirketler ve Fark Yaratan Uygulamaları"nda Atlas Halı'nın başarı öyküsü de anlatılacak!

"Yenilikçi Markalar Zirvesi 2015"nin ana sponsorluğunu üstlenen ve zirvenin "İnovatif Şirketler ve Fark Yaratan Uygulamaları" başlıklı oturumunda konuşmacı olarak yer alacak olan Atlas Halı'nın Genel Müdürü Dr. Meriç Bebitoğlu, zirveyi ve neden ana sponsorluğunu üstlendiklerini değerlendirdi.

Dr. Meriç Bebitoğlu, "Topraklarımızdaki geçmişi 2 bin 300 yıl öncesine dayanan ve dolayısıyla bugüne dek geleneksel alanlardan biri olarak görülen halıcılık sektöründe, inovatif ürünlerimiz ve yenilikçi yaklaşımlarımızla fark yaratma vizyonumuzu sürdürüyoruz. Yenilikçi Markalar Zirvesi de, marka kimliğimize, hedeflerimize uygun bir zirve... Ana sponsorluğunu üstlenerek bu önemli zirveye destek vermeyi amaçladık. Ayrıca, 47 yıllık geçmişiyle Türkiye'nin en köklü halı markalarından biri olan Atlas Halı'nın geçmişten gelen değerlerini koruyarak nasıl yenilikçi bir yapıya kavuşturduğumuzu; inovatif ürünlere ağırlık vererek sektörümüzde nasıl farklılaştığımızı ve nano halı ile nasıl bir dünya buluşu yarattığımızı zirve katılımcıları ile paylaşacağız" dedi.

Sıradanlıktan uzaklaşıp yeniliğe gitmenin yolu: "Aklını Kullan, Aksini Düşün"

Nano halı dünya buluşunun birçok inovasyon seminerlerinde, kongrelerinde ve üniversitelerde başarı öyküsü olarak işlendiğini aktaran Bebitoğlu, "Atlas Halı'nın öyküsü, hayallerin peşinden pes etmeden gitmenin mutlu sonla bittiği örnek bir başarı öyküsü. Türkiye'nin ve dünyanın en önemli şirketlerinin üst düzey yöneticilerinin, akademisyenlerin konuşmacı olarak katılacağı; ülkemizin birçok önemli firma yöneticisinin, çalışanlarının izleyeceği bu zirvede, öykümüzü paylaşacağız. 6 yıl önce vefat eden dünyanın en başarılı reklamcılarından; Saatchi and Saatchi'nin ünlü kreatif direktörü Paul Arden'in dediği gibi "Aklını Kullan, Aksini Düşün"ü hatırlatmayı, sıradanlıktan uzaklaşmanın mutlaka bir yeniliğe götürdüğüne dikkatlerini çekmeyi arzu ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sheraton Otel Koç Holding İstanbul Maslak Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title