Haberler

"4.Uluslararası Beyaz Et Kongresi" Antalya'da

Güncelleme:

"4. Uluslararası Beyaz Et Kongresi" üst düzey bilim insanlarının katılımıyla 26-30 Nisan 2017 tarihleri arasında Antalya'da gerçekleştirilecek.

Sektöre ilişkin bilimsel yenilik ve zorlukların yanı sıra geleceğe yönelik sektörel gelişme stratejileri, güvenilir et üretimi ve sağlıklı beslenme konularının da ön planda tutulacağı kongre dört gün boyunca sektörün bilim ve teknoloji yüzünü temsil edecek.

Beyaz Et Sanayicileri ve Damızlıkçıları Birliği Derneği tarafından geleneksel olarak iki yılda bir düzenlenen Uluslararası Beyaz Et Kongresinin dördüncüsü 26-30 Nisan 2017 tarihlerinde Antalya Kaya Palazzo Golf Resort & Kaya Belek'te gerçekleştirilecek.

Çiftlikten sofraya beyaz et üretiminin tüm yönleriyle ele alınacağı ve kongrenin sektörün bilim ve teknoloji yüzü olduğunu belirten BESD-BİR Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Sait Koca: "Beyaz et sektörünün arkasındaki dinamik güç ve en önemli sermaye bilim ve teknolojidir. Dünya tavukçuluk endüstrisinde 8. sıraya gelmiş bir sektör olarak çiftlikten sofraya beyaz et üretiminin tüm yönleriyle ele alınacağı kongremizde, hem ulusal hem de uluslararası platformlarda konusunda seçkin üst düzey bilim insanları davetli konuşmacı olarak yer alacak. Bilimsel yenilikler ve zorluklar, geleceğe yönelik sektörel gelişme stratejilerinin yanı sıra güvenilir et üretimi, insanların yeterli, sağlıklı ve dengeli beslenmesi konularını ön planda tutacağımız kongremizde, bilim ve sanayi el ele tüm dünya insanlarının yararına daha büyük başarılara imza atmak için, tüm sektör paydaşlarını aramızda görmekten mutluluk duyacağız" dedi.


BESD-BİR tarafından geleneksel olarak iki yılda bir düzenlenen Uluslararası Beyaz Et Kongresinin ilk üç toplantısı, artan bir katılım ve başarıyla 2011, 2013 ve 2015 yılları baharında Antalya'da gerçekleştirilmişti. 3. Uluslararası Beyaz Et Kongresi 3 farklı salonda, Türkiye dâhil 10 farklı ülkeden bilim adamları tarafından 19 oturumda sunulan 58 bildiri yanında, 52 poster sunumdan oluşan içeriği ile ciddi ve yüksek kaliteli uluslararası bir kongre olma yolunda önemli bir başarıya imza atarak tamamlandı. 26 ülkeden gelen 1040'e yakın katılımcı ve toplamda 1573 kişiyi ağırlayan kongrenin bu yılki hedefi tüm paydaşların katılımıyla daha fazla kişiyi ağırlamak olacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Antalya Belek Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title