Haberler

4. Sihirli Mikrofon Radyo Ödülleri'nin Ön Elemesinde Oy Rekoru

Yılın en iyi radyo, radyocu ve radyo programlarının belirlendiği “4. Sihirli Mikrofon Radyo Ödülleri’nin ön elemesinde oy rekoru kırıldı.

Yılın en iyi radyo, radyocu ve radyo programlarının belirlendiği "4. Sihirli Mikrofon Radyo Ödülleri'nin ön elemesinde oy rekoru kırıldı. Tüm kategorilerde 1 milyon 617 bin oy kullanıldığını belirten Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Beklediğimizden çok daha fazla katılım oldu. 19 ayrı kategoride yarışma yapılacak. Kesinlikle adaletten vazgeçilmeyecek" dedi.

Türkiye'nin Radyo Oskarları olarak da bilinen ve bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan "Sihirli Mikrofon Radyo Ödülleri" için geri sayım başladı. Fatih Belediyesi tarafından organize edilen 4'üncü Sihirli Mikrofon Radyo Ödülleri bu yıl 11 Şubat tarihinde sahiplerini bulacak. Yılın en iyi radyo, radyocu ve radyo programlarının yarıştığı, '4. Sihirli Mikrofon Radyo Ödülleri'nin ön elemesi sona erdi. Ön eleme de tüm kategorilerde 1 milyon 61 7 bin oy kullanıldı. Kıyasıya bir rekabetin yaşandığı yarışmada, radyo dinleyicileri 26 Ocak - 9 Şubat 2016 tarihleri arasında kendi adaylarını zirveye taşıyabilmek için 19 kategoride oylarını kullanmaya devam ediyor.

3 GÜNDE 1 MİLYON 617 BİN OY KULLANILDI

Radyo ve radyoculara her zaman destek olan Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, bu sene dördüncüsü düzenlenecek olan Sihirli Mikrofon Radyo Ödülleri ile ilgili, ""4'üncüsünü gerçekleştiriyoruz. Beklediğimizden çok daha fazla katılım oldu. Üç günlük ön elemeye 1 milyon 617 bin kişi katıldı. 26 Ocak - 9 Şubat arasında da elemeler olacak. Büyük katılım olacağını düşünüyoruz. Bütün radyocular bu konuyu kendileri için çok önemsedi. Dinleyicileriyle bir araya geldiler. Herkes kendi radyosunu ön plana çıkarmak için ciddi gayret sarf ediyor. Bu vesileyle de radyocularla radyo dinleyicileri bir araya gelmiş oldu" dedi.

Oylamanın SMS üzerinden yapıldığını ve ön elemede 1 milyon 617 bin oy kullanıldığını kaybeden Başkan Demir, "Bu sefer SMS üzerinden yapıyoruz. Bir defa olmak üzere o 19 kategori için oy kullanabiliyor. Son derece sağlıklı bir yöntem. 26'sında da elemeyi geçenler, bin 500 üzeri oy alanlar bir sonraki aşamaya geçiyorlar. Onlarda büyük hızla çalışmalarını devam ettirecek" diye konuştu.

"KESİNLİKLE ADALETTEN VAZGEÇİLMEYECEK"

Ödül törenine birbirinden ünlü sanatçıların da katılacağını kaydeden Başkan Mustafa Demir, "Kamuoyuna mal olmuş sanatçılar da katılacak. Bu vesileyle de sanatçılara desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Radyocularla sanatçıların da bir araya gelmesine vesile oldu. 19 ayrı kategoride yarışma yapılacak. Kesinlikle adaletten vazgeçilmeyecek. Ben bile geçen yıl sonuçtan haberim yoktu ancak anons edildiğinde sonuçtan haberim oldu" şeklinde konuştu.

ÖDÜL TÖRENİ, 11 ŞUBAT 2016 PERŞEMBE AKŞAMI

Ön elemeden sonra, kategori birincilerinin belirleneceği oylamalar, www.sihirlimikrofon.org internet sitesi üzerinden yapılıyor. '4. Sihirli Mikrofon Radyo Ödülleri'nde finale kalan radyolar ve programcılar düzenlenecek ödül gecesi ile ödüllendirilecek. Ayrıca gecede farklı dallarda özel ödüller de verilecek. Sürpriz sanatçıların katılımıyla, Ceyhun Yılmaz'ın sunumuyla gerçekleşecek büyük ödül töreni, 11 Şubat 2016 Perşembe akşamı, Zorlu Center PSM'de 20.00'deki açılış kokteylinin ardından saat 21.00'de gerçekleşecek.

"STEVE JOBS GİBİ HAYAL KURDUK"

Yapılan anketler sonucu İstanbul'un en başarılı belediye başkanı seçilen Mustafa Demir, bu başarıyla ilgili, "Olağanüstü gayretle yaptığımız çalışmaların neticesi bunlar. Ben bunu iyi niyete bağlıyorum. O iyi niyetin altını dolduracak gayrete bağlıyorum. Arkadaşlarınızla birlikte çalışırsanız, iyi niyetli olursanız bunu karşılığını mevlam nasip ediyor. Biz Steve Jobs gibi hayal kurduk. Geleneksel yöntemle çalışmadık. Biz gerçekten hayal kurarak yürüyoruz. Şehirde dolaşırken baktığımız her alan için hemen beynimizin arka tarafında onunla ilgili çalışmalar beliriyor. Kurduğumuz hayallerin bir çoğu gerçekleşti. Bundan mutluluk duyuyorum. Gönülden bağlı olduğumuz insanlarımız tarafından bunun fark edilmesi bir kul için en büyük mutluluk kaynağıdır" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Demir Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title