Haberler

4 Gündür Haber Alınamayan Astsubayın Cesedi Bulundu

Güncelleme:

Kayseri'de 4 gündür haber alınamayan Jandarma Astsubay Hakan Köken'in, Niğde'de boş arazideki bir otomobilde cesedi bulundu. Astsubay Köken'in intihar ettiği belirlendi.

Kayseri'nin Yeşilhisar İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görev yapan ve 4 gündür haber alınamayan Jandarma Astsubay 22 yaşındaki Hakan Köken'in Niğde'de cesedi bulundu. Astsubay Köken'in intihar ettiği belirlendi.

BOŞ ARAZİDE OTOMOBİLİ BULUNDU

Sabah saatlerinde Bor-Niğde Çevre Yolu'nda giden sürücüler, yol kenarındaki boş arazide bir otomobilden şüphelenerek polisi aradı. Olay yerine gelen ekipler, 38 F 4278 plakalı otomobilde Astsubay Hakan Köken'in cesediyle karşılaştı.

BEYLİK TABANCASIYLA İNTİHAR ETTİ

Olay yerinde yapılan incelemede cesedin Kayseri Yeşilhisar İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görev yapan ve 4 gündür de kendisinden haber alınamayan Jandarma Astsubay Hakan Köken'e ait olduğu ve beylik tabancasıyla intihar ettiği belirlendi.

CENAZESİ MEMLEKETİNE GÖNDERİLECEK

Niğde Garnizon Komutanı Jandarma Albay İbrahim Taşkın da olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Gece saatlerinde intihar ettiği sanılan genç astsubayın cenazesinin otopsinin ardından memleketi Ordu'ya gönderileceği bildirildi.

Köken'in neden intihar ettiği belirlenemezken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yeşilhisar Kayseri Niğde 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (29)

Fabia MK3:

böyle yeni arabası olacak 55 bin liralık gidecek canına kıyacak. . . mümkün değil başka bir durum var gibi

19
8
yanıtYanıtla
ahmet:

onunmudur sanki araba bankalar sağolsun.

yanıt9
yanıt1
SUBARUCU:

Essahdan arabaymış gibi yorum atmış.

yanıt0
yanıt5
yes:

22 yasinda omrunun baharinda intahar etmekte nedir keske etmeseydin kardesim allah rahmet eylesin

24
0
yanıtYanıtla
HÜSEYİN:

22 YAŞINDAKİ GENÇ BİR ASTSUBAYIN İNTİHARININ ARKASINDAKİ SEBEPLERİ ORTAYA ÇIKARMAK, GENEL KURMAY BAŞKANININ SORUMLULUĞUNDADIR.

21
2
yanıtYanıtla
AH VAH LAV:

YPG PKK DIR İNANMIYORSANIZ CUMHUR BAŞKANIMIZA SORUN

8
13
yanıtYanıtla
muhu ağa:

erdoğan korkusunda gariban intihar etmiş

9
12
yanıtYanıtla
BOZKURT:

Çok salak yorum yazanlar ALLAH sizleri ıslah etsin. vefat eden kardeşimize ALLAH rahmet eylesin. . .

11
3
yanıtYanıtla
CHP:

millet borç batağında yakında pkk nın öldürmesine gerek yok millet intihar ederek kendini öldürüyor zaten yeni türkiye

6
7
yanıtYanıtla
MURAT:

Kredi kartı ise akıl yokmuymuş. Biz 1500 lira ile geçinip gidiyoruz. Kredi kartım var ama harcamam 1500 ü geçmiyor geçirmiyorum. Allah akıl ve fikir versin.

yanıt2
yanıt2
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title