Haberler

4 Çocuk Babası Suriyeli, Evinde Öldürülmüş Olarak Bulundu

Güncelleme:

Savaştan kaçarak İstanbul'a gelen 38 yaşındaki 4 çocuk babası Suriyeli Mahmut Mustafa evinde boğularak öldürüldü.

İstanbul Bağcılar'da ailesiyle birlikte yaşayan 38 yaşındaki 4 çocuk babası Suriyeli Mahmut Mustafa evinde boğularak öldürülmüş olarak bulundu.

İÇ SAVAŞTAN KAÇARAK TÜRKİYE'YE GELDİ

Mahmut Mustafa ve ailesi ülkelerindeki iç savaştan kaçarak iki yıl önce Türkiye'ye yerleşti. Mustafa, eşi ve 4 çocuğuyla birlikte Mahmutbey Mahallesi Didem Sokak'ta bulunan 5 katlı binanın bodrum katına yerleşti.

EŞİ EVDEN AYRILDI

Komşuların ifadesine göre çift sık sık kavga ediyordu. Mahmut Mustafa'nın eşi, 15 gün önce 4 çocuğunu da yanına alarak evden ayrıldı.

"KARDEŞİN ÖLDÜ, EVE GİDİN"

İddiaya göre perşembe günü Mahmut Mustafa'nın Suriye'deki yakınlarını telefonla arayan bir kişi, 'kardeşin 15 gün önce öldü, eve gidin' dedi. Bunun üzerine Suriye'den İstanbul'a gelen Mahmut Mustafa'nın kardeşleri polis eşliğinde girdikleri evde ağabeylerinin cansız bedeniyle karşılaştı.

OTOPSİ İÇİN ADLİ TIP'A GÖNDERİLDİ

Yapılan ilk incelemede, Mahmut Mustafa'nın boğularak öldürüldüğü tespit edildi. Mahmut Mustafa'nın cesedi olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından nöbetçi savcının talimatıyla otopsi için Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi.

POLİS EŞİNİN PEŞİNE DÜŞTÜ

Cenazenin evden çıkarılışı sırasında Mahmut Mustafa'nın kardeşleri gözyaşlarını tutamadı. Polis, çocuklarını alarak evden ayrılan Mustafa'nın eşini arıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mahmutbey Bağcılar İstanbul Türkiye Güncel Haberler

500

Yorumlar (12)

yusufMobil-ANDROID:

Suriyeli bedavacıları çok seven varsa alsın kendi evinde beslesin.bizim vergilerimizle değil.....5 milyondan fazla suriyeli bizim vergilerimizle rahatca sokak sokak şehir şehir elini kolunu sallayarak geziyor..bizim vatandasimiz cokmu zengindi.milyonlarca asalak sapik hırsız vatan haini suriyeliyi ulkemize aldılar.secimde oy yoookk

18
20
yanıtYanıtla
ÜlkücüMobil-ANDROID:

yazıklar olsun size bee Türklugun grurunu serefini haysiyetini ayaklar altina alıyorsunuz onlar bize Allahin emaneti onlar ölümden kacti onlar kafirlerden kacti bu nasil insanlik bu nasil islamiyet ruhu kendinize gelin allahin emanetlerini koruyun kollayin gözetin yarin mahserde eyy kulum zulümden kacan musluman kardeslerin icin ne yaptin denildiginde zulmettim demeye utanmayacakmissinizzz

20
12
yanıtYanıtla
hakan Mobil-ANDROID:

suriyeli asalakları istemiyoruz savaş bahane bedavadan beleşten yaşadikları türkiye şahane

15
14
yanıtYanıtla
mehmetMobil-ANDROID:

Her adımbaşı Suriyeli görmekten bıktık..ne savaşı adamlar kadınlar kahkahalarla geziyorlar bizim vergilerimizle beleşten yiyip icip geziyorlar..boyle beleş yasadıkları ülkeden kim olsa gitmez.kamplardan cıkarılmamaları gerekti çok yanlış yapıldı.derhal kamplara gönderilmeliler

13
7
yanıtYanıtla
NBCmobilWeb@haberler.com:

CHP SAVCİMİZİ ŞEHİT EDENLERE TERORİST DİYEMEDİ....HDP ASKERİMİZİ ŞEHİT EDENLERE TERÖRİST DİYEMİYOR...VE BU İKİ PARTİ ERMENİLER İÇİN SAYGI DURUŞUNA AYAĞA KALKIYOR... BUNLARA OY DEĞİL SELAM BİLE VERME KARDEŞİM.. GÜNAHA GİRME..VATAN İÇİN, BAYRAK İÇİN, EZAN İÇİN, ŞEHİTLER İÇİN OYLAR MHP yada AKP ye İNŞALLAH.....

4
14
yanıtYanıtla
karamMobil-ANDROID:

rizelimisin nesin haber önce bir oku bu aile içi bir şiddet ti.Allah rahmet eylesin

7
2
yanıtYanıtla
asilMobil-ANDROID:

şeytan.da allah.ın.insanlar içinde şeytan gibi davranan çok insanlar var köstek yiyen insanlar başka ülkede normal düşünmez.kendi ülkelerinde hayatlarını kazanmalılar. Müslüman akıllı düşünmeli duygusallıkla citti işler yürümez. akp.ye oy yok.

2
1
yanıtYanıtla
ZEHRA58mobilWeb@haberler.com:

LAFA BAK KÜRT NEREYE KACIYO MECBUR BU TOPRAKLARI SAVUNACAKLAR KACSALARDI CANAKKALEDEN KACARLARDI BU TOPRAKLARDA CAN VERMEZLERDI NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE BİZ ASLA BU VATANI BIRAK MAYIZ

1
2
yanıtYanıtla
Suriyya:

ben suriyeli arap türkiye antep yasyorum türk cok fasit ama kurd iyi türk yardim edmyro am kürt ediyr

1
2
yanıtYanıtla
ZEHRA58mobilWeb@haberler.com:

SURRIYA SENDE BU KADAR ONURSUZ OLMA OKEY

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title