Haberler

4 Bin Ümraniyeli Sokak İftarında Bir Araya Geldi

Güncelleme:

Ramazan'ın bereketini sokak iftarlarında vatandaşlarıyla paylaşan Ümraniye Belediyesi, iftar sofrasında Namık Kemal ve Esenevler mahalle sakinlerini buluşturdu.

Ramazan'ın bereketini sokak iftarlarında vatandaşlarıyla paylaşan Ümraniye Belediyesi, kurduğu iftar sofrasında Namık Kemal ve Esenevler mahalle sakinlerini bir araya getirdi.

Ümraniye Belediyesi, Ramazan ayında vatandaşları aynı sofra etrafında toplamaya devam ediyor. İftar sofraları ve çeşitli etkinliklerle vatandaşlarına doyumsuz bir Ramazan yaşatan Ümraniye Belediyesi, Namık Kemal ve Esenevler Mahallesi sakinlerini sokak sofrasında bir araya getirdi. Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can'ın ve yaklaşık 4 bin Ümraniyelinin katıldığı sokak iftarında birlik ve beraberlik sergilendi. Ümraniyeli vatandaşlar ezanın okunmasıyla edilen duaların ardından oruçlarını açtı.

Başkan Can yaklaşık 4 bin vatandaşın bir araya geldiğini kaydederek, "Böyle sokaklarda insanlar apartmanlardan iniyorlar, komşuları ile iftar ediyorlar. Hiç bir araya gelmemiş insanlar beraber iftar açıyor. Dostluklar, komşuluk ilişkileri, muhabbet gelişiyor, maksat da bu zaten. Dostluklar gelişsin fakirle zengin buluşsun. Yaklaşık 3 bin 4 bin masa kuruyoruz" şeklinde konuştu.

İftar programına katılan bir vatandaş komşulukların bu şekilde geliştiğini belirterek, "Çok güzel geçiyor. 3 yıldır başlattıkları bu etkinlik çok güzel. İnsanların birbiriyle kaynaşmasını sağlıyor. Aynı binada oturan insanlar birbirlerine gidemiyorlar ama böyle bir platformda bir araya geliyorlar" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Namık Kemal Hasan Can Ümraniye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title