Haberler

3M Çalışanları Artiz Mektebi'nde

Güncelleme:

Gösterilerden elde edilecek gelir, 3M'nin sorumluluk projeleri için hayata geçirdiği Sosyal Gönüllüler Kulübü'ne aktarılacak.

Geçen yıl kurulan ve tamamı şirket çalışanlarından oluşan 3M Türkiye Tiyatro Kulübü, sahnelendiği dönemde büyük bir ilgi ile karşılanan ve Türkiye'nin en önemli komedi eserlerinden biri olan Artiz Mektebi'ni sahneliyor. Gösterilerden elde edilecek gelir, 3M'nin sorumluluk projeleri için hayata geçirdiği Sosyal Gönüllüler Kulübü'ne aktarılacak…

Hademe Taylan, Nilay Domdom, Neveser Hanım gibi unutulmaz karakterleriyle ve "artiz ne arar mektepte?" repliğiyle hafızalarımıza kazınan, Türk tiyatro tarihinin en eğlenceli oyunlarından biri "Artiz Mektebi" şimdi de 3M Türkiye Tiyatro Kulübü'nün yorumuyla sahnede. Tamamı 3M Türkiye çalışanlarından oluşan Tiyatro Kulübü, "Artiz Mektebi" adlı oyunu Tiyatro Karnaval'da sahnelemeye başladı.

Geçtiğimiz yıl "Hayali İlişkiler" adlı skeçlerden oluşan bir oyun sergileyen 3M Tiyatro Kulübü, bu yıl daha zor bir işe imza atarak iki perdelik "Artiz Mektebi" ile tiyatro severlerle buluşacak. 3M Tiyatro Kulübü oyunu aynı zamanda sosyal sorumluluk kapsamında sergiliyor. Oyundan elde edilecek gelir 3M'nin sorumluluk projeleri için hayata geçirdiği Sosyal Gönüllüler Kulübü'ne aktararak topluma katkı sağlamaya devam edecek.

İstanbul Şehir Tiyatroları sanatçısı Tolga Yeter'in yönetmenliğinde sahneye konan oyun, bir konservatuarda okuyan öğrencilerin başından geçenleri ve öğretmen ile öğrenciler arasında yaşananları konu ediyor. Oyun, ilk gösteriminde tiyatro severlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Oyunun kadrosunda 3M Türkiye çalışanlarından üst düzey yöneticilere dek farklı pozisyonlarda çalışan yirmi iki kişi rol alıyor. 3M'nin en geniş katılımlı kulübü olma özelliğini taşıyan Tiyatro Kulübü, Artiz Mektebi'ni yıl boyunca sahnelemeye devam edecek.

Kandemir Konduk ve Müjdat Gezen tarafından 1987 yılında kaleme alınan ve Türk tiyatro tarihinin en çok ilgi gören oyunlarından biri olan iki perdelik komedi Artiz Mektebi'nin kadrosunda o yıllarda Müjdat Gezen, Perran Kutman, Savaş Dinçel gibi isimler başrolleri paylaşmıştı. Tiyatronun ünlü ustalarının yanı sıra o dönem yeni parlamaya başlayan Demet Akbağ, Yasemin Yalçın, Mehmet Ali Erbil ve Çiğdem Tunç gibi isimlere de kadrosunda yer veren oyun büyük beğeni toplamış ve adeta "kült" seviyesine yükselmişti.

3M Türkiye hakkında

Yüzyılı aşkın süredir hayatı kolaylaştıran binlerce yenilikçi ürünün mucidi olan 3M, 1987 yılından bu yana Türkiye'de 400'den fazla çalışanı ile faaliyet göstermektedir. 3M Türkiye; kişisel bakım, ev, hobi ve kırtasiye ürünleri, elektrik, elektronik, telekomünikasyon sistemleri, sağlık ürünleri, trafik güvenliği, grafik ve reklam çözümleri, işçi ve işyeri güvenliği çözümleri ve otomotiv, inşaat, kimyasal üretim gibi onlarca sektörde sunduğu endüstriyel ve kişisel ürünleriyle müşterilerine yaratıcı çözümler sunar.

1992 yılından bu yana Türkiye'de üretim yapan 3M, 2000 yılından itibaren faaliyete başladığı Çerkezköy fabrikasında, temizlik, kırtasiye, kişisel bakım, sağlık ve otomotiv sektörlerine yönelik ürünlerin yanı sıra, maskeler, filtrasyon ürünleri ve çocuk bezi yan bantları üretimi yapmaktadır. Türkiye'de üretilip öncelikle Türk pazarının ihtiyacına sunulan bu ürünler, aynı zamanda başta Avrupa ve Ortadoğu olmak üzere dünyada 40'a yakın ülkeye ihraç edilmektedir. 3M yüzyılı aşkın süredir uzmanı olduğu inovasyon gücüyle, Çerkezköy'deki üretim tesisine AR-GE konusunda sürekli yatırım yaparak müşterileri için lokal çözümler üretmektedir.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Müjdat Gezen Çerkezköy Türkiye 3m Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title