Haberler

35 Yıllık Eşini Sokak Ortasında Öldüren Koca Adliyeye Sevk Edildi

Eyüp Kemerburgaz'da 35 yıllık eşi Ayten Daşdelen'i (55) sokak ortasında başından vurarak öldüren koca adliyeye sevk edildi.

Eyüp Kemerburgaz'da 35 yıllık eşi Ayten Daşdelen'i (55) sokak ortasında başından vurarak öldüren koca adliyeye sevk edildi.

Olay, dün Eyüp Kemerburgaz Göktürk Ceviz Sokak içerisinde bulunan bir marketin önünde meydana geldi. Alınan bilgiye göre; bir arkadaşı ile birlikte sokak içerisinde bulunan eczaneye giden Ayten Daşdelen, 1 ay önce polise giderek şikayetçi olduğu eşi Yaşar Daşdelen ile karşılaştı. Sokak ortasında eşiyle tartışmaya başlayan koca Daşdelen'in eşine "Evi ve arabayı benim üzerime yaparsan seninle boşanırım" dediği eşinin de bu şartı kabul etmediği öğrenildi. Daha sonra sinirlenen Yaşar Daşdelen, babasından miras kaldığını iddia ettiği ruhsatsız tabanca ile eşini başından vurarak öldürdü. Ayten Daşdelen, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, olay sonrası firar eden Yaşar Daşdelen ise kısa süre içerisinde yakaladı. Ayten Daşdelen'in yaklaşık 1 ay önce eşinden şiddet gördüğü gerekçesiyle karakola giderek şikayetçi olduğu ve Yaşar Daşdelen'in hakkında "evden uzaklaştırma" kararı bulunduğu öğrenildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından Çağlayan Adliyesi'ne sevk edilen zanlı Yaşar Daşdelen'in ağladığı da görüldü. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Göktürk Eyüp Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title