Haberler

30 Dershaneden Açıklama Bunun Adı İkna Odası Mantığı?

Kayseri'de 30 dershane yöneticisi düzenledikleri ortak toplantıda, bürokratların bu konuda yaptıkları toplantıların "İkna Odaları" mantığını taşıdığı söylediler.

Dershanecilerden CUMHURBAŞKANI'NA ÇAĞRI

Kayseri'de 30 dershane yöneticisi düzenledikleri ortak toplantıda, bürokratların bu konuda yaptıkları toplantıların "İkna Odaları" mantığını taşıdığı söylediler. Kayserili dershaneciler hemşehrileri Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün köşkün kapılarını kendilerine de açmalarını istediler

Kayseri Ticaret Odasında bir araya gelen 30 dershane yöneticisi adına Serhat Dershanesi Müdürü Mehmet Havesli yaptığı açıklamada, hükümetin çalıştaylar yapılmadan üç beş yetkilinin düşünceleri doğrultusunda yapılan değişikliklerin medya sayesinde ortaya çıkarıldığına dikkati çekerek, " Dershaneler konusu paydaşlarla yapılan toplantılarda istemediğimiz şeyler yaşandı. Bürokratların paydaşlarla yaptığı toplantılar İkna Odası mantığından öteye geçemedi?? dedi. Mehmet Havesli, seslerini duyurma adına son ümit olarak Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün köşkün kapılarını kendilerine açmasını isteyip, şunları söyledi

" Bizler hayalleri olan gençlerimizin geleceğinin karartılmasını istemiyoruz. Bizler, onca İmam Hatipli ve endüstri meslek liseli öğrencilerin yeniden bu uygulama ile mağdur olmalarını istemiyoruz. Şu anda sesimizi duyurma adına son ümit olarak hemşerimiz, Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül'e sesleniyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız, ülkemizin tam demokrasiye geçti denildiği günlerde değişik problemler ortaya çıktı. Toplumumuzda yer yer tansiyon yükseldi. Her defasında demokratik söylemleriniz oldu. Yürekleri ferahlattınız. Hatta, yıllardır halka kapalı olan köşkün kapılarını her kesime açtınız. Onları dinlediniz ve düşüncelerine önem verdiniz. Bu günlerde ülkemizin kanayan yarası olan eğitimimiz ve sektörümüzle ilgili zatı ailelerinden benzer açıklamalar talep ediyoruz. Çankaya köşkünün kapılarını bu fedakar eğitimcilere açıp onları dinleyeceğinizden eminiz. Toplumumuzun ve de özellikle eğitim camiamızdaki bu kaosu her zamanki yaklaşımınızla çözeme kavuşturacağınız konusunda size olan güvenimiz tamdır.??

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Abdullah Gül Kayseri Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title