Haberler

30 Ağustos Zafer Bayramı

Gaziantep'in Araban, İslahiye, Nizip ilçelerinde 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 94. yıl dönümü düzenlenen törenle kutlandı.

Gaziantep'in Araban, İslahiye, Nizip ilçelerinde 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 94. yıl dönümü düzenlenen törenle kutlandı.

Araban Hükümet Konağı bahçesinde düzenlenen tören, ilçe protokolünün Atatürk Anıtı'na çelenk koymasıyla başladı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Jandarma Astsubay Çavuş Muhammed Orhan Öztürk yaptı.

Araban Kaymakamı Cuma Emeç, makamında tebrikleri kabul etti.

Törene, Araban Kaymakamı Cuma Emeç, Araban Garnizon Komutanı Vekili Jandarma Üsteğmen Ufuk Yıldırım, Araban Belediyesi Başkanı Mehmet Özdemir ve Araban İlçe Emniyet Amir Vekili Abdülkadir Özpınar, AK Parti Araban İlçe Başkanı Kamil Murat Kasney, Cumhuriyet Halk Partisi Araban İlçe Başkanı Mustafa Kayacı ve daire amirleri katıldı.

-İslahiye

İslahiye ilçesinde, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 94. yıl dönümü kutlamalarına Demokrasi Meydanı'nda çelenk sunumuyla başlandı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşma yapan 106. Topçu Alay Komutanlığından Yüzbaşı Hasan Yılmaz Tarih boyunca onuruyla yaşamış canı pahasına olsa da değerlerinden ve ülküsünden ödün vermemiş Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük tutkusunu vatan ve bayrak sevgisini hep önde tuttuğunu vurguladı.

Törene, Kaymakam Ramazan Yıldırım, 106. Topçu Alay Komutanı Albay Hasan Hakan Özcan, Belediye Başkan Vekili İzzet Aytekin, daire amirleri ve askeri erkan katıldı.

Program sonunda Kaymakam Yıldırım makamında tebrikleri kabul etti.

Nizip

Nizip İlçesi Kültür Parkı'ndaki törende, Atatürk Anıtı'na çelenk konulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda daha sonra günün anlam ve önemiyle ilgili yapılan konuşmalar ve şiirler okundu.

Törenin ardından İlçe Kaymakamlığına geçen protokol üyelerini kabul eden Kaymakam Sarıfakıoğulları, burada Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan ve Nizip Askerlik Şubesi Başkan vekili Astsubay Kıdemli Çavuş Rıfat Moran ile tebrikleri kabul etti.

Programa, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yavuz Oruç, Emniyet Müdürü Mustafa Yaman, dair amirleri, okul müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Araban Nizip Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title