Haberler

30.000 Fit Yükseklikte Erken Doğum Yaptı, Uçakta Herkes Seferber Oldu

Güncelleme:

Dubai'den Filipinler'e giden uçakta bulunan bir kadının 30.000 fit yükseklikte doğum sancıları tuttu. Bebeğini uçakta dünyaya getirdi. Hava yolu şirketi ise yaşam boyu bedava uçuş verdi.

Dubai'den Filipinler'e uçan Cebu Pacific Air şirketine ait uçakta bulunan bir kadın 30.000 fit yükseklikte doğum sancıları tuttu. Uçakta iki ay erken olarak bir kız çocuğu doğurdu.

Hava yolu şirketi ise binlerce metre yükseklikte dünyaya gelen kız çocuğuna yaşam boyu bedava uçuş olanağı verdi.

9 SAATLİK UÇUŞUN BEŞİNCİ SAATİNDE SANCILARI TUTTU

Dubai- Filipinler seferini yapan uçaktaki doğumu yan koltukta oturan başka bir yolcu sosyal medya hesabı üzerinden anbean paylaştı. Dokuz saat süren uçuşun beşinci saatinde yolcu kadının beklenmeyen bir şekilde doğum sancıları tutunca uçakta bulunan kabin görevlileri diğer yolculardan yardım istedi.

UÇAKTA İKİ HEMŞİRE YARDIM ETTİ

Aynı uçakta yolculuk yapan iki hemşire doğum yapan kadına yardımcı oldu. Doğum yapan kadın kabin görevlileri ve uçakta bulunan diğer yolcuların yardımı ile uçağın ön tarafından bulunan daha geniş bir bölüme götürüldü.

Doğum anlarını sosyal medya üzerinde paylaşan Missy Umandal isimli Facebook kullanıcısı, ilk önce kısa süre bir çığlık sesi duyduklarını ama birkaç saniye sonra ince bir ağlama sesi duyduklarında bir çocuğun dünyaya geldiğini anladıklarını söyledi.

UÇAKTAKİ YOLCULAR ÇOCUKLARININ YEDEKLERİNİ VERDİLER

Uçakta bulunan diğer yolcular kendi çocuklarına ait yedek elbiseleri yeni doğan ve temiz su ile yıkanan küçük kız çocuğuna giydirilmesi için verdiler.

HİNDİSTAN'A ACİL İNİŞ

Beklenenden iki ay önce doğan çocuğun sağlık kontorolünden geçmesi için uçak Hindistan'da bir hava alanına acil iniş yaptı.

ÖMÜR BOYU BEDAVA UÇUŞ VE HİNT KİMLİĞİ

Bebeğin dünyaya gözlerini açtığı hava yolu şirketi ise uçaklarında dünyaya geldiği için bebeğe doğum hediyesi olarak ömür boyu bedava uçuş olanağı verirken bebek doğumdan sonra uçak Hindistan'a iniş yaptığı için kendisine Hindistan vatandaşlığı verilecek ama Filipinler pasaportu kullanacak.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Filipinler Hindistan Dubai Yaşam Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title