Haberler

30,000 Dolar'lık Pırlanta Kaplı Apple Watch Satışta

Altın bir Apple Watch fikri sizi cezbediyor ama yeterli gelmiyorsa, belki de pırlanta kayışlı ve sınırlı sayıda üretilecek bir modeli tercih edersiniz?

Altın bir Apple Watch fikri sizi cezbediyor ama yeterli gelmiyorsa, belki de pırlanta kayışlı ve sınırlı sayıda üretilecek bir modeli tercih edersiniz?

Daha önce haberini verdiğimiz altın kaplı ve tahmini 5,000 Dolar fiyatlı Apple Watch akıllı saat biraz pahalı mı geldi? Biz buna pahalı diyoruz belki ama dahası da var. Mervis Diamond isimli bir değerli taş satış firması özel yapım bir Apple Watch tasarımını önsiparişe açtı.

Mervis'in web sitesinde şu anda önsipariş için form doldurabileceğiniz bu özel yapım Apple Watch saat tam 30,150 Dolar fiyata sahip. Henüz Apple Watch piyasada değil, hatta 2015'in hangi tarihinde satışa çıkacağı bile belli değil. Ama bu durum Mervis firmasını pek alakadar etmiyor anlaşılan.

Apple ile herhangi bir ortaklıktan bahsedilmeyen bu özel ürün 5-10 adet arasında, yani sınırlı sayıda üretilecekmiş. Firma adına konuşan Jonathan Mervis, ürünün az miktarda üretilecek olmasının fiyatını belirlediğini ifade etmiş. Bu Apple Watch'ın gövdesi tamamen gül rengi altınla kaplı. Ayrıca kayışı 8 sıradan oluşan toplam 15 karatlık pırlantadan oluşuyor. Kullanılan pırlantaların hepsi sınıflandırılmış ve belgeli.

Eğer isterseniz saatinizi platinyum veya beyaz altından da üretebiliyorlar. Sipariş formunu doldururken belirtmenizde fayda var.

Tabii 30,000 Dolar vermektense normal bir Apple Watch alacaksanız, sizi uygulamaların nasıl görüneceği daha çok ilgilendiriyordur. Linke tıklayıp ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

The post 30,000 Dolar'lık Pırlanta Kaplı Apple Watch Satışta appeared first on Silikon Vadisi TV.

Kaynak: Siberguvenlikhaberleri / Teknoloji

Apple Watch Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title