Haberler

3 Yolcu Otobüsünde 3 Yolcuda 1 Kilo 477 Gram Eroin Ele Geçirildi

Bitlis'te hafta sonu yol kontrollerini sürdüren Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, durdurdukları 3 ayrı yolcu otobüsünde 1 kilo 477 gram eroin ele geçirdi.

Bitlis'te hafta sonu yol kontrollerini sürdüren Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, durdurdukları 3 ayrı yolcu otobüsünde 1 kilo 477 gram eroin ele geçirdi.

Bitlis-Diyarbakır Karayolu üzerindeki Arıcılık Mevkii'nde arama kontrol noktasında yolcu otobüsleri durdurularak arama yapıldı. Yolculardan N.Ö. M.K. ve İ.D.'nin üzerlerinde 1 kilo 477 gram eroin ele geçirdi. Olaylarla ilgili olarak İ.D. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'nde alınan ifadesinin ardından serbest bırakılırken, M.K. ve N.Ö. ise, 'Uyuşturucu madde ticareti yapmak, bulundurmak ve nakletmek' suçundan adliyeye sevk edildi. Bunlardan da M.K. serbest bırakılırken, N.Ö. tutuklandı. - Bitlis

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bitlis Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title