Haberler

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde evde çıkan yangında 2 kişi yaralandı

Güncelleme:

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde bir evde çıkan yangında dumandan etkilenen ve vücutlarında yanık oluşan 2 kişi hastaneye kaldırıldı. Yangın, büyük paniğe sebep oldu ve itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü. Olayla ilgili inceleme devam ediyor.

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde evde çıkan yangında dumandan etkilenen ve vücudunda yanık oluşan 2 kişi hastaneye kaldırıldı.

Olay, Zonguldak'ın Alaplı İlçesi Hasanlı Köyü'nde bulunan iki katlı binada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, evin salon bölümündeki sobadan çıktığı tahmin edilen yangın büyük paniğe sebep oldu. İhbar üzerine bölgeye itfaiye, sağlık ekipleri sevk edildi.

Yangında dumandan etkilenen ve ellerinden yanık oluşan S.O (22) ile S.A (21) Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ekiplerin müdahalesiyle yangın kısa sürede söndürülürken evin birinci katın salon ve mutfak tarafı tamamen yandı. Olayla ilgili inceleme sürüyor. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Zonguldak İnceleme İtfaiye Alaplı Acil Durum 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title