Haberler

Zeytinburnu'nda Solunum Cihazı Kaynaklı Yangın: 1 Yaralı, 5 Kişi Dumandan Etkilendi

Güncelleme:

Zeytinburnu'nda bir apartman dairesinde çıkan yangında, solunum cihazından kaynaklı olarak 17 yaşındaki bir engelli kız yaralandı ve 5 kişi de dumandan etkilendi. Yangın anı cep telefonu kamerasına yansıdı.

Zeytinburnu'nda apartman dairesinde solunum cihazından kaynaklı çıkan yangında 17 yaşındaki engelli bir kız yaralandı, 5 kişi de dumandan etkilendi. Yangın anı cep telefonu kamerasına yansıdı.

Yangın, 19.00 saatlerinde Yeşiltepe Mahallesi 57/4 Sokak'ta yer alan 5 katlı binanın bodrum katında meydana geldi. İddiaya göre, engelli bir çocuğun solunum cihazı bir anda tutuştu. Alevler kısa sürede tüm daireye sıçradı. 17 yaşındaki engelli kız Didar A. yaralanırken, üst katta oturan 5 kişi dumandan etkilendi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi alırken sağlık ekipleri yaralı kız ve dumandan etkilenenler çevre hastanelere kaldırıldı. Yangın itfaiye ekiplerince kısa sürede söndürüldü. Yangının çıkış nedeni ile ilgili ekipler çalışma başlattı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Cep Telefonu Zeytinburnu Güvenlik Kaza 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title