Haberler

Genç kadına nişanlısından feci dayak: Gözümü patlattı, 5-6 dakika aralıksız dövdü

Güncelleme:

İstanbul'da yaşayan İlayda Ötünç, nişanlısı Barış Çatak tarafından öldüresiye dövüldü. Dakikalarca dayak yiyen 21 yaşındaki kadın, nişanlısı hakkında uzaklaştırma kararı aldırdı. Olay anı ise anbean güvenlik kamerasına yansıdı.

Kadına şiddetin adresi bu defa İstanbul Zeytinburnu oldu. 21 yaşındaki İlayda Ötünç, nişanlısı Barış Çatak ile aralarında çıkan tartışmanın ardından feci şekilde dövüldü. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan genç kadın, "Gözümü patlattı ortalama 5-6 dakika kadar aralıksız dövdü beni. O an öleceğimi düşündüm." sözleriyle yaşadığı dehşeti anlattı.

"ARKADAŞIMIN NAMUSUNA LAF EDEMEZSİN"

Barış Çatak'ın bir arkadaşı sevgilisinin, İlayda Ötünç'ün yanında işe başlamasını istedi. Barış Çatak nişanlısına önce bu teklifi kabul etmemesini söylemesine rağmen daha sonra hep birlikte yemeğe çıkmak istedi. İlayda Ötünç nişanlısına fikrinin neden değiştiğini sorması üzerine tartışma çıktı. Çatak, nişanlısı Ötünç'ü arkadaşının sevgilisine hakaret etmekle suçladı. İddiaya göre Çatak, 'Arkadaşımın namusuna laf edemezsin' diyerek Ötünç'ü öldüresiye dövmeye başladı. Aldığı darbelerle vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Ötünç polise giderek şikayetçi oldu.

Genç kadına nişanlısından feci dayak: Gözümü patlattı, 5-6 dakika aralıksız dövdü

"BENİ 5-6 DAKİKA ARALIKSIZ DÖVDÜ"

Öldüresiye dövülen İlayda Ötünç, "Nişanlım tarafından darbedildim. Ortak bir arkadaşımız vardı kız arkadaşını yurtdışından geleceğini söyledi. Yanına alır mısın diye teklifte bulunmuştu. Ben de nişanlanacağı kişi olduğu için yanıma alabileceğimi düşündüm. Kız yurtdışından geldikten sonra biz tanıştık. Nişanlım da kızı istemedi. Yanıma işe başlasa dahi asla diyaloğa girmememi söyledi. Ben de saygı duydum ve konuyu kapattım. Ramazan'ın ilk gününde beraber oruç açacağımızı söyledi. 'Düne kadar laf ediyordun da bugün kalkıp da nasıl beni yemeğe götürüyorsun' dedim. 'Sen nasıl benim arkadaşımın evleneceği kadın hakkında böyle konuşursun' dedi ve bana saldırmaya başladı. Tekme attı tokat attı, nişan kolyemizi kopardı. Gözümü patlattı ortalama 5-6 dakika kadar aralıksız dövdü beni. O an öleceğimi düşündüm. Vurduğu demir sivri bir demir. Daha güçlü vursa kafama girmesi çok büyük olasılıktı. Canım çok yandı. Daha önce şiddet eğilimleri oldu ama tekrarlamayacağını söylemişti. Ben de sevgimden dolayı tekrarlamayacağını düşündüm. Bu kadar büyük şeyler olmamıştı ama görünmeyen yerlerim de oluyordu. Aileme bile bahsetmemeye çalışıyordum. Sonra değişeceğini söyledi" şeklinde konuştu.

"BİR ÇANTA KADAR DEĞERİM YOKMUŞ"

Barış Çatak olay sırasında yere düşen çantayı aldıktan sonra İlayda Ötünç'ü dövmeye devam etti. Ötünç, "Çantayı yerden alıp yerine koyduğu esnada ben gözümle uğraşıyordum. Kafamı kaldırdığımda onu o şekilde gördüğümde kendimi berbat bir halde hissettim. Bir çanta kadar değerimin olmadığını hissettim. Bütün her şey gözümün önünden geçti. Ara sokak kuytu bir köşe bir yer değildi. Ortalık yerde olması rağmen bunu yapan insan orada herhangi bir kesici alet olsa bana rahatlıkla saplayabilirdi. Bu kadarını hiç beklemiyordum bunları yaşayacağımı bilseydim tabii ki de görüşmezdim ama insan yaşamadan bilemiyor. Polise de gittim. Darp raporu da aldım. Uzaklaştırma kararı bugün çıktı ve süreç mahkemede devam edecek" ifadelerini kullandı. Barış Çatak hakkında uzaklaştırma kararı verilirken, Barış Çatak'ın, İlayda Ötünç'e daha önce de şiddet uyguladığı öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

İstanbul Adliye 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (6)

Ah be:

Gecmis olsun Abla Müslüman ülkesinde normaldir Avrupaya kac Abla, istedigin gibi giy, istedigin seyi al, istedigin yerde calisirsin. ister evlenirsin, ister hayattini yasarsin birisi bile karisamaz

14
38
yanıtYanıtla
Export 86:

Giyimi hiçte müslüman giyimi değil laik ve sözde özgürlükçü giyim artı ülke laiklikle yönetiliyor eleştirecek sen laik sistemi eleştireceksin

yanıt31
yanıt17
Spectrum:

Ah be: Müslüman ülkesiyle bu yaşananların ne alakası var? Her yerde şiddet var doğuda batıda farketmez. İnsanın terbiyesiyle alakalı birşey bu. Adamın tipine davranış şekline bak. Sırf erkek arkadaşım olsun diye tercih edilmiş sözde bir erkek müsvettesi. Export 86: Giyim ile Müslümanlığı nasıl ilişkilendirdin? Sen kapalı olunca ya da camiye girip çıkınca Müslüman mı olunuyor sanıyorsun? Ben ne evli kapalı bayanlar gördüm bir bilsen. Laikliğin ne demek olduğunu bir öğren sonra konuş.

yanıt5
yanıt2
Nazan Fidan:

şu tipsizin nesine kandın acaba bi de seviyordum diyorsun olacağı belli serbest bırakacaklar. Bu mal sendne özür diler kabul etme, daha iyilerine layıksın.

44
1
yanıtYanıtla
isa yatar:

Kaç sana dışarı

12
1
yanıtYanıtla
Kadir Tokay:

Böyle bir adamın bir daha yapmayacağım lafına inanırsan böyle olur. Ölmediğine dua et bence. Kadınlar azıcık akıllı olun.

8
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title